Този сайт използва бисквитки (cookies).
Разбрах

Хотели в Свети Влас

Търси хотели и оферти

Свети Влас
Цезар Палас
Хотел Цезар Палас Свети Влас
Свети Влас
РИУ Хелиос Парадайс
Изглед от морето

Супер оферта "All inclusive" с чадър и шезлонг на плажа и 20% ранни отстъпки

Топ предложение "All inclusive на морския бряг супер хотел с 20% ранни намаления

Предимства на курорта
Ценностите на реалната природа са чистотата на въздуха и приятните ландшафи. Почиващите туристи с радост броят оставащите дни до следващото лято. Дългата брегова ивица с романтични плажове и искрящото море през лято са само част от вселената природа на курорта. Заливите с озарени от слънцето хотели, които са оформили крайбрежния път лъкатушат в развлекателна последователност откриващи замайващи гледки в простора на морската шир. На минимални дистанция от Свети Влас се намира клубния курорт Елените. Свети Влас е супер спокоен курорт който комбинира предимствата на морския и хълмист ландшафт. Далеч от урбанизацията и напрегнатия градски стрес уютния микроклимат придава разтоварваща обстановка за летни ваканции.


Удобства
Свети Влас доби популярност запълвайки обраслите с вековни гори била между града и Слънчев бряг. Водните атракции предлагат на гостите разходка с яхта, подводно гмуркане, джет, сърф. В централната зона е наситено с малки семейни механи и кафенета. Панорамните ресторанти дислоцирани на променадада са изкушения на морския бряг, които предлагат приятна атмосфера през лятото. Хотелите са най- вече с апартаментен тип.
Разположение
Свети Влас в югоизточната част на страната на източните хълмове на Стара планина на черноморската ивица. Южното му разположение и екологичното равновесие го определя в стандартите на класните курорти на Европа. Екзотиката и уникалноста му граничат с неподправената природа на екстравагандните курорти. Той е разположен на 9 км. от древния град Несебър. Населението наброява 6000 души. На 38 км. от Свети Влас се намира интернационалния аеропорт на Бургас. В южната си част е присъединен със конгломератния комплекс Слънчев бряг.


Климат
Свети Влас е горд с топлия си черноморски климат с мека зима и зноен летен сезон. През лятото температурите варират между 23 и 32 градуса на въздуха, а морската вода се движи между 24 и 28 градуса. Определено е със слаби валежи през цялата година.