Този сайт използва бисквитки (cookies).
Разбрах

Хотели Елените - цени 2022 оферти за почивка

ТЪРСИ ХОТЕЛ КУРОРТ ОФЕРТИ

Елените
Роял Касъл Дизайн и СПА ULTRA All inclusive Цени 2022 от 120 лв.
Хотел Роял Касъл Елените
Елените
Вили Елените All inclusive цени 2022 от 89 лв.
Вили Елените в курорта Елените
Елените
Андалусия All inclusive Цени 2022 от 77 лв.
Хотел Андалусия Бийч хотел в Елените
Елените
Атриум Бийч All inclusive Цени 2022 от 77 лв.
Хотел Атриум Бийч в Елените
Елените
Роял Бей All inclusive цени 2022 от 89 лв.
Хотел Роял Бей Елените
Елените
Роял Парк All inclusive Цени 2022 от 82 лв.
Хотел Роял Парк в курорта Елените

Ранни записвания 2022

Препоръчан курорт !@! 

Защо да изберем курорт Елените за нашата почивка?

- чадър и шезлонг на плажа
- Аква Парк с шезлонг и чадър, пул бар - 10.00 - 17.00
- Анимация за деца и възрастни - 10.00 - 17.00
- Дискотека и шоу представления
- фитнес център, тенис на маса - 10.00 - 19.00
- Тенис на корт - 10.00 - 19.00
- Мини- голф  - 10.00 - 21.00
- Детска градина - 10.00 - 12.00 и 15.00 - 17.00 (без понеделник)
- Интернет към всеки комплекс
- Средиземноморски ресторант
- Италиянски ресторант
- Водни барове
- Гирос, хот дог, форнети, сладоледи, бургери
- Домашни любимци - 25 лв/ден
 
Карта на хотелите в Елените

Карта на хотелите в Елените

Оферти за почивка в Елените

- % за Вили Елените

 
Вили Елените в курорта Елените

- 25% за хотел Роял Парк

Хотел Роял Парк Елените

- 25% за хотел Роял Бей

Хотел Роял Бей Елените

- 30% за хотел Роял Касъл

Хотел Роял Касъл Елените

- % за хотел Атриум Бийч

Хотел Атриум Бийч Елените

- % за хотел Андалусия Бийч

Хотел Андалусия Бийч в Елените

 

Защо избираме почивка в Елените?


Курортът Елените е сред най-търсените курорти за семейна почивка на българското черноморие. Цените са стойноносттни спрямо предлагането за България. Строителството на комлексът започва през 1985 със съвместното сътрудничество на Финландска туристическа компания. Мястото е избрано като тих залив между нос Емине и кк. Слънчев бряг. Идеята е да се построи ваканционен комплекс с обслужване "Ол инклузив". Първоначално се изграждат вилите, а след тях започва строителството на хотелите покрай брега. Ваканционното селище представлява четири хотела- Роял Парк, Андалузия, Атриум, Роял Бей и  Роял Касъл, и 212 двуетажни вили (еднофамилни къщи) със своите 423 стаи и 35 триетажни вили предлагащи 104 стаи, напълно достатъчни дори за най- изисканите вкусове.

Изхранването на туристите е на блок маса с междинни закуски, кафе и сладолед, професионални анимационни екипи, безплатна дискотека и безплатен Аква парк са задължителни през лятото. Безукорно обслужване, детски гледачки и безплатни кревати са удобствата са гарантирани на семействата по време на летния отдих. Всяка година от началото на месец януари до края на месец април има изгодни оферти и ранни записвания с ниски цени  за "ол инклузив" почивка на море с гарантирано качество. Ето защо офертите ни за резервации на хотели в Елените са цени и предложения.

Местоположение

Разположен на 5 км по плажната ивица, северно от Свети Влас и 9км от Слънчев бряг. Изграден е в залив с южно разположение. При влизане от централният вход от лявата страна се намира Аква парка, а от дясно се намира Роял Парк. След него са разположени вилите, а след тях следват хотелите Андалусия и Атриум. Най- отдалече е Роял Парк и след него свършва залива на Елените. Изграденият последно Роял Касъл е разположен на хълма в близост до горния вход на комплекса. Курортът изцяло е ограден и охраняван денонощно. Парковата зона между хотелите е оформена с тревни площи, ниски храсти и разнообразни дървета. От 2 години пред комплекса са изградени в няколко редици магазини с разнообразни стоки и 3 паркинга.

Предимства на курорта

Изгодните оферти за Елените се предлагат както и удобно настаняване в "all inclusive" хотели осъществено от професионалните ни екипи. Неприсъствието на промишлени зони осигуряват на региона прекрасна природа, спокойствие и превъзходни условия за летни почивки. Чувството на непристъпна тишина и абсолютна спокойствие витае около кой да е хотел в Елените. Чаровният път на комплекса лъкатуши между полегатите хълмове на планината и панорамната крайбрежна ивица. По отношение за екстрите, които предлага курортното селище за "All inclusive" лятна почивка го определя като лидер в търсенето от семейства с деца. Всеки хотел излиза на пазара всяко лято с актуални оферти за почивка или изгодни цени за ранни записвания. Непринуденото озеленяване и  близостта на морето до хотелите са изключителни удобства на комплекса. Ваканционният клубен курорт Елените е съставен от 5 хотела пред които се извива дълга пясъчна ивица и външни басейни. Комплексът се намира на 50 км северо-източно от Бургас. Ваканционото селище е изградено през 80-те години от финландска строителна фирма в старопланинското подножие с предназначение си на "ол инклузивен" курорт предлагащ интерактивни хотели и семейни вили предлагащи резервации за почивки през летния сезон. 

Удобства и развлечения

Ваканционно селище Елените обгръща приказно красива брегова линия. В околностите се простират самобитни горски масиви от бор и дъб, дивни природни красоти граничещи с златиста плажна ивица покрита със ситен пясък. Черноморския залив на Елените е с дължина от 3 километра и широчина на прилежащия бряг от 60 метра. Романтиката,  тишината и луксозната обстановка са приоритет на курорт Елените. Предпочитанията на туристите са не само ранни записвания но и вълнуващите нощни атракциони, дискотеки, барове, едноименните ресторанти, многобройните външни басейни особено Аква парк Елените, анимационните програми за малки и големи са предпочитани по време на летните почивки. Всеки тематичен ресторант в Елените сервира многообразие от изискани ястия, рибни деликатеси и изкусителни десерти. Водните атракции са уинд сърф, разходка с яхта, джет, футболни срещи и плажния волейбол не доставят удоволствие на всички посетители. Аква парка е средище на предпочитаните от малките гости скоростни водни пързалки, изненади и много смях. Изгодни предложенията през празници или дълги периоди предполагат още една алтернатива за българския туризъм.

Транспорт

Курорт Елените има редовен автобусен транспорт от Слънчев  бряг и Несебър (основната спирка се намира точно пред главния вход - билети се продават в автобусите) с редовно разписание до съседните населени места. Редовно има таксита спрели до спирката. Пътната структура се осъвременява ежегодно е добре поддържана. В близост до главния портал има 3 паркинга с капацитет за около 550 автомобила.