Този сайт използва бисквитки (cookies).
Разбрах

Хотели в Слънчев бряг

Търси хотели и оферти

Няма резултати, които да отговарят на тези критерии.
Слънчев бряг
Хотел Хелена Парк
Хелена Парк
Слънчев бряг
Хелена Сендс
Хелина Сендс Слънчев бряг
Слънчев бряг
РИУ Хелиос Палас
Хотел Риу Хелиос Палас в Слънчев бряг
Слънчев бряг
Иглика Вила Маре
Вила Иглика Маре
Слънчев бряг
Сън Палас
Сън Палас

 

 

Слънчев бряг представлява най-колосалния приморски курорт, привличащ милиони почиващи през лятото. Основаването му произхожда в далечната 1958 г. Крайбрежната ивица на курорта е пример за цялото черноморско крайбрежие.  Удобното  разположение на комплекса в най-привлекателният район в източна България, на черноморското крайбрежие граничещ на юг с древния Несебър, на север със Свети Влас и на разстояние от 30 километра от Летище Бургас. Регионът придоби изключителна международна популярност и спечели необходима славата. Сред почитателите на почивки в Слънчев бряг се славят както туристите от западна Европа, така и от източна.

Предимства на курорта

В съвременен аспект комплекса включва над 170 евтини или луксозни хотела. Те предлагат уникални възможности за настаняване на 400000 туриста едновременно.  Всеки един от тях предлага подробната информация за настаняване. Най-търсените евтини ол инклузив хотели в Слънчев бряг са издигнати на брега на морето. Всички имат оферти за почивка през лятото с ранни записвания.

Лятната вълна на емоциите отвежда младата част от гостите на Какао Бийч където през юли и август се провеждат най-емоционалните бийч партита. Слънчев бряг е отдавна утвърдена дестинация на черноморското крайбрежие влизаща в каталозите на световните туристически компании.

е за типичен морски курорт разположен на акваторията на Черно море. Той се характеризира със сухо и безводно лято, средни летни температури от 25°C на въздуха и 24°-27°C на морската вода. Заливът на курорта има от дължина 8 километра и е застлан със златисти пясъчни ивици. В околността на Слънчев бряг са построени курортите Елените и Несебър.  През летния сезон приоритетно значение за спорта и водните атракции. На 38 км от Сл. бряг е разположен най-изящния град на южно черноморие Бургас.