Този сайт използва бисквитки (cookies).
Разбрах

Хотели в Златни пясъци

Търси хотели и оферти

Златни пясъци
Престиж хотел и Аквапарк
Престиж хотел и Авапарк Златни пясъци
Златни пясъци
Екселсиор
Хотел Екселсиор Златни пясъци
Златни пясъци
Хелиос Спа
Хелиос и спа хотел Златни пясъци
Златни пясъци
Луна
Луна златни пясъци
Златни пясъци
Лилия
Хотел Лилия Златни пясъци
Златни пясъци
Берлин Голдън Бийч
Хотел Берлин Голдън Бийч, Златни пясъци
Златни пясъци
ЛТИ Долче Вита Съншайн
ЛТИ Долче Вита Съншайн
Златни пясъци
Грифид Енканто
Хотел Грифид Енканто
Златни пясъци
Грифид Арабела
Хотел Грифид Арабела - Златни пясъци
Златни пясъци
Грифид Метропол
Хотел Грифид Метропол - Златни пясъци
Златни пясъци
Грифид Вистамар
Хотел Грифид Вистамар
Златни пясъци
Астера
Хотел Астера
Златни пясъци
Хотел Адмирал
изглед от морето
Златни пясъци
Морско Око Гардън
Морско Око Гардън
Златни пясъци
Хотел Роял
Хотел Роял Златни пясъци
Златни пясъци
Хотел Калиакра Палас
хотел Калиакра Палас

 


Най- изгодни предложения за хотели в Златни пясъци. Курортът предоставя огромно разнообразие комплекси с различни цени и екстри- от евтини отдалечени от плажа, до луксозни на брега на морето.

Забавленията са аниционни програми, детски клубове, аква парк, спортни центрове и студия за рехабилитация. Няколко са хотелите, които предоставя пълната гама спа процедури в пакетни цени и специални отстъпки по време на летния сезон. Цените са гарантирани.

Тези които планират навреме почивката си през лятото започват с избора от ранни записвания и изгодни оферти. Ако е необходима допълнителна информация за да направител резервацията за хотел в Златни пясъци, изпратете запитване. Предложения за записване в последната минуте или отстъпки в специални пакети ще намерите в промо оферти за хотели на първа страница за почивки на море.

Предимства на курорта

Всяко лято хотелиерите предлага промоции за ранни записвания или безплатни нощувки с промоции. Около 50% комплекси в курорта вече са преминали в "all inclusive" хотели.  В предлагането и търсенето важен фактор са актуални оферти и евтини цени. Предпочитанията са различни и разнообразни. Както луксозни петзвездни или четиризвездни, така и за евтини тризвездни или апартаменти. Съвременните методи за рехабилитация и лечебни процедури вече са намерили приложение в хотелите с 5 и 4 звезди. Конкуренцията е наложила винаги комлекс или хотел в Златни пясъци да излиза на пазара с ниски цени и актуални промоции. Младежката аудитория през своята лятна ваканция предпочита хотелите без храна, докато по- възрастните туристи или семействата с деца търсят "all inclusive" хотели в Златни пясъци.  В програмите на елитните хотели в Златни пясъци съществува конкуренция по отношение на спа центрове. Търсените фитнес салони или външни басейни са най-предпочитаните екстри. Той е в категорията на защитени местности.
 

Особености

Преминал 100-те години туристически комплекс Златни пясъци е най- визитирания летен курорт в България. Построен на върху заливи където морето посреща хладния полъх на гората. Той е домакина на уникални хотели три или четири звездни. Традиционното наследство на летния комплекс е забележителна курортна дестинация за почивки на море. Черноморското крайбрежие на България има традиции и редовни посетители от години. През летния сезон курортът е наситена атмосфера от атракции и забава. Диференциацията между поколения наложи и разделение на вкусовете и търсенето. Композиционното равновесие от богати природни дадености и красиво крайбрежие са основното привличане на туристи от България и Европейските страни. Високото качество на обслужване и дългата продължителност на летния сезон са доказано от годините реноме на курорта. Златни пясъци притежава необикновена природа.
 

Разположение

Неповторимото разположение на Златни пясъци - 25 километра от летището на Варна и малкото разстояние му до големи градски центрове го отреждат в челните редици на световните курорти на море. Екзотичните заливи с ориентация на изток, златната пясъчна ивица и кристалните черноморски води е достатъчно доказателство за високото търсене. Дългото слънчево лято и умерените температури са достатъчно условие за туристите. Естествено най- качествените ол инклузив комплекси имат преимуществото да са разположение на морския бряг. Първокласните пътища от съседните курорти и уникалната инфраструктура са високо ценени от гостите на всеки хотел в Златни пясъци.
 

Спа и развлечения

Подобно на развитието на съседни курорти на територия му се развиват комплексите с оферти за Спа и балнеологични процедури. Традиционните туристи са от Русия, Германия и Англия. Златни пясъци предоставя на туристите не само условия почивка за почивки на море, но и обективни условия за активен спорт. Част от тях имат предпочитания и към апарт хотелите предлагащи тишина и спокойствието в централните и западни части на комплекса. Към атрактивните водни спортове да ски, аква парк, сърфове, джет и ски, разходки с яхти. Но  през последните години се наложи и тенденцията в изграждане на хотели в Златни пясъци далеч от морето. В тези комплекси се набляга на множеството външни басейни, особено ако има детски и тишината на парковата част на курорта.