Този сайт използва бисквитки (cookies).
Разбрах

Хотели в Обзор

Търси хотели и оферти

Няма резултати, които да отговарят на тези критерии.
Обзор
Хотел Обзор Бийч Ризорт
Изглед от морето
Обзор
Сънрайз Ол Суит Ризорт
Фасада
Обзор
Сол Луна Бей
Сол Луна Бей в Обзор
Обзор
Риу Хелиос Бей
Риу Хелиос Бей
Обзор
Сунео Хелиос Бийч
Сунео хотел
Обзор
Казабланка
Хотел Казабланка. Екзотичните природни дадености са създали любим курорт за българските летовници. След две хилядната година селището се предопределя като крайбрежен курорт с уникално за настаняване. Курортния център процъфтява в късните 80-те с очарователната си тишина и спокойствие гарантираща приятни почивки в България. В туристическата информация изложена на рецепцията на всеки комплекс има прогноза за времето, температурните градиенти и полезни съвети. Местноста притежава непокътнати природни дадености обединявайки причудливи планински масиви и необятна морска шир.
 

Удобства и развлечения


Обединението от уникалните крайморски местности и извиващата се крайбрежна ивица създават приятна среда за почитателите на крайбрежната природа. Внушителният проект на курорта, обхваща северната част на града с модерни хотелски комплекси предлагащи разточителни екстри, образцови ресторанти,  изискани барове и ежедневни анимационни спектакли. На морския бряг са построени основните хотели в Обзор които предлагат оферти за почивка през лятото. В самият град могат да се намерят евтини хотели с изгодни цени. Неповторимоста на девствената природа в региона притежава най-търсените удобства за територия на крайбрежната ивица. На крайбрежната алея се извисяват внушителните осанки на жилищните здания  изградени с достатъчни и необходимите удобства от външни басейни, спа центрове в професионални рехабилитационни екипи. В центъра  може да се вземе такси или да се наеме кола. Ресторантите предоставят на гостите си изобилно разнообразие български ястия и морски деликатеси. Водните атракциони разполагат със ски на море, водни пързалки, сърф наем, риболовни и морски разходки с яхта и всичко необходимо за незабравим летен отдих.

Местоположение

Обзор е живописен черноморски град съзрял своето развитие на живописното  крайбрежие в загърнати вечнозелени гористи склонове. Екологичното устройство на града и качеството  го отрежда сред най- колоритните. Градът е в крайната северна част на общинските граници на Несебър, простираща се на отстояние от 58км от Варна. От южната му страна се разкрива переспективна гледка на нос Емине. Курортът Обзор се гордее с разкошна крайбрежна ивица обгърната от златисти пясъци. Широчината достига на места до 60 метра с постепенен наклон към водата. Морето се плиска от чистите води на морето, няма подводни скали. Плажната ивица се разпростира на 500 метра от центъра. Дистанцията до грандиозния морски комплекс Слънчев бряг е 30 километра.