Този сайт използва бисквитки (cookies).
Разбрах

Хотели в Обзор - цени 2024 и оферти за почивка

ТЪРСИ ХОТЕЛ КУРОРТ ОФЕРТИ

Обзор
Апартаментен хотел Морето цени FB 2024
Хотел Морето в Обзор
Обзор
HVD Рейна Дел Мар Ultra All inclusive цени 2024 от 304 лв
Хотел Рейна дел Мар в Обзор, България
Обзор
Парайзо Бийч и Теополис All inclusive цени 2024 от 73 лв.
Хотел Парайзо Бийч Обзор
Обзор
Сънрайз Блу Меджик All inclusive цени 2024 от 91 лв
Хотел Сънрайз Блу Меджик в Обзор
Обзор
Галерия цени
Хотел Галерия в Обзор
Обзор
Хотел Клиф Бийч & Спа
Хотел Клиф в Обзор
Обзор
HVD Клуб хотел Мирамар Ultra All incl цени 2024 от 163 лв
Хотел Мирамар Бийч в Обзор
Обзор
Обзор Бийч Ризорт цени 2024 FB/HB/BB от 88 лв
Хотел Обзор Бийч Ризорт в Обзор
Обзор
Хотел Сънрайз Ол Суитс Ризорт
Сънрайз Ол Суит Ризортс - Обзор
Обзор
Сол Луна Бей Ризорт All Inclusive цени 2024 от 91 лв
Сол Луна Бей Обзор
Обзор
Алуа Хелиос Бей All inclusive цени 2024 от 111 лв
Риу Хелиос Бей Обзор
Обзор
Хотел АлуаСън Хелиос Бийч All inclusive цени 2024 от 74 лв.
Хотел Сунео Хелиос Бийч, Обзор -
Обзор
Бяла Бийч Ризорт All inclusive цени
Бяла Бийч ризорт
Обзор
Вемара Клуб All inclusive цени 2024 от 76 лв
Хотел Вемара Клуб в Бяла

Ранни записвания 2024

Карта на хотелите в Обзор

Защо да почиваме в Обзор?

Екзотичните природни дадености са създали любим курорт за българските летовници. След две хилядната година селището се предопределя като крайбрежен курорт с уникално за настаняване. Курортният комплекс процъфтява в късните 80-те с очарователната си тишина и спокойствие гарантираща приятни почивки в България. В туристическата информация изложена на рецепцията на всеки комплекс има прогноза за времето, температурните градиенти и полезни съвети. Местноста притежава непокътнати природни дадености обединявайки причудливи планински масиви и необятна морска шир.

При избора на оферти за настаняване сме предложили богата селекция на all inclusive хотели в Обзор разположени на първа линия на брега на морето. Екзотичните природни дадености са създали любим курорт за българските летовници. След две хилядната година селището се предопределя като крайбрежен курорт с уникално за настаняване. Курортния център процъфтява в късните 80-те с очарователната си тишина и спокойствие гарантираща приятни почивки в България. Анимационни екипи са задължително шоу присъствие във всеки хотелски център. Създадените, хотелски комплекси предлагат оферти за алтернативна семейна почивка и наставане със супер изгодни цени. Известна част от новоизградените сгради с апартаменти предлагат изхранване на гостите си. Курортните комплекси естествено имат различни цени, но в разумни границите. От всеки приморски хотел се разкриват грандиозни гледки към залива на курорта и плажа. В туристическата информация изложена на рецепцията на всеки комплекс има прогноза за времето, температурните градиенти и полезни съвети. Последното десетилетие в търсенето се появява тенценция за ол инклузив почивки особено на  морския бряг. Местноста около крайбрежните хотели, притежава непокътнати природни дадености обединявайки причудливи планински масиви и необятна морска шир.

Удобства и развлечения


Обединението от уникалните крайморски местности и извиващата се крайбрежна ивица създават приятна среда за почитателите през лятото на плажа и морските бани. Внушителният проект на курорта, обхваща северната част на града с модерни хотелски комплекси предлагащи разточителни екстри, образцови ресторанти,  изискани барове и ежедневни анимационни спектакли. На морския бряг са построени основните хотели в Обзор които предлагат оферти за почивка през лятото. В самият град могат да се намерят евтини хотели с изгодни цени. Неповторимоста на девствената природа в региона притежава най-търсените удобства за територия на крайбрежната ивица. На крайбрежната алея се извисяват внушителните осанки на жилищните здания  изградени с достатъчни и необходимите удобства от външни басейни, спа центрове в професионални рехабилитационни екипи. В центъра  може да се вземе такси или да се наеме кола. Ресторантите предоставят на гостите си изобилно разнообразие български ястия и морски деликатеси. Водните атракциони разполагат със ски на море, водни пързалки, сърф наем, риболовни и морски разходки с яхта и всичко необходимо за незабравим летен отдих.

Местоположение

Обзор е живописен черноморски град съзрял своето развитие на живописното  крайбрежие в загърнати вечнозелени гористи склонове. Екологичното устройство на града и качеството  го отрежда сред най- колоритните. Градът е в крайната северна част на общинските граници на Несебър, простираща се на отстояние от 58км от Варна. От южната му страна се разкрива переспективна гледка на нос Емине. Курортът Обзор се гордее с разкошна крайбрежна ивица обгърната от златисти пясъци. Широчината достига на места до 60 метра с постепенен наклон към водата. Морето се плиска от чистите води на морето, няма подводни скали. Плажната ивица се разпростира на 500 метра от центъра. Дистанцията до грандиозния морски комплекс Слънчев бряг е 30 километра. 

Той е не само красив град, но и красив морски курорт разположен на българското крайбрежие, който има изглед към морето от почти всички страни. През последните няколко години градът се е развил като популярен курортна дестинация в Европа. Раздвиженото развитие на града стана причина за построяването на множество съвременно оборудвани комплекси. Новата инфраструктура създаде добри условия за релаксираща почивка. Характерното му разположение в средата на магистралата Е-87 между Бургас и Варна го откроява като един от най-красивите и популярни градове на крайбрежната ивица. Независимо от атрактивното местоположение и почти 6 километровата плажна ивица в Обзор е много тиха и не толкова претъпкана от туристи през юли и август. В малкия градски парк в центъра му се излагат останки от древногръцкия град Хелиополис; градът на слънцето, но добре известното му име е Наулохос, основано от Аусдилер от друг древногръцки черноморски град Несебър. В района има останки от римски храмове и замъци, доказателство за хилядолетната култура на този град. Преди много години в центъра на града имаше римски храм на Юпитер. Като курорт градът се развива в началото на 20-ти век. По това време за първи път на брега са построени малки вили. Днес Обзор е един от най-богатите български градове благодарение на развитието на туризма.