Този сайт използва бисквитки (cookies).
Разбрах

Хотели в Свети Влас- цени 2023, all inclusive оферти

ТЪРСИ ХОТЕЛ КУРОРТ ОФЕРТИ

Свети Влас
Синева Парк all inclusive цени 2023
Свети Влас
Хотел Порто Парадизо ОВ цени 2023
Свети Влас
Комплекс Адмирал ОВ цени 2023
Комплекс Адмирал Свети Влас
Свети Влас
Комплекс Етъра 3 ОВ цени 2023
Свети Влас
Хотел Диамант ОВ цени 2023
Свети Влас
Хотел Арена 1 ОВ цени 2023
Свети Влас
Хотел Манастира 2 ОВ цени 2023
Свети Влас
Хотел Долче Вита ОВ цени 2023
Свети Влас
Премиер Форт Бийч OB цени 2023
Хотел Премиер Форт Бийч Свети Влас
Свети Влас
Дриймс Съни Бийч Ризорт и СПА All inclusive цени 2023
Дриймс Съни Бийч Ризорт и СПА
Свети Влас
Воя Бийч Ризорт Ultra All inclusive цени 2023
Хотел Воя Бийч Ризорт Свети Влас
Свети Влас
ПримаСол Синева Бийч All inclusive
Хотел Примасол Синева Бийч Свети Влас
Свети Влас
Лунна Пътека All inclusive цени 2023
Хотел Лунна Пътека Свети Влас
Свети Влас
Гранд хотел Свети Влас Ultra All Inclusive
Гранд хотел Свети Влас
Свети Влас
Парадайз Бийч Ultra All inclusive цени 2023
Хотел Парадайз Бийч Свети Влас
Свети Влас
МПМ хотел Зорница Сендс Ultra All Inclusive цени 2023
Хотел Зорница Сендс Свети Влас до Елените

 

Защо избираме курорта Свети Влас?


Ценностите на реалната природа са чистотата на въздуха и приятните ландшафи. Почиващите туристи с радост броят оставащите дни до следващото лято. Дългата брегова ивица с романтични плажове и искрящото море през лято са само част от вселената природа на курорта. Заливите с озарени от слънцето хотели, които са оформили крайбрежния път лъкатушат в развлекателна последователност откриващи замайващи гледки в простора на морската шир. На минимални дистанция от Свети Влас се намира клубния курорт Елените. Свети Влас е супер спокоен курорт който комбинира предимствата на морския и хълмист ландшафт. Далеч от урбанизацията и напрегнатия градски стрес уютния микроклимат придава разтоварваща обстановка за летни ваканции.


Удобства


Свети Влас доби популярност запълвайки обраслите с вековни гори била между града и Слънчев бряг. Водните атракции предлагат на гостите разходка с яхта, подводно гмуркане, джет, сърф. В централната зона е наситено с малки семейни механи и кафенета. Панорамните ресторанти дислоцирани на променадада са изкушения на морския бряг, които предлагат приятна атмосфера през лятото. Хотелите са най- вече с апартаментен тип.


Разположение


Свети Влас в югоизточната част на страната на източните хълмове на Стара планина на черноморската ивица. Южното му разположение и екологичното равновесие го определя в стандартите на класните курорти на Европа. Екзотиката и уникалноста му граничат с неподправената природа на екстравагандните курорти. Той е разположен на 9 км. от древния град Несебър. Населението наброява 6000 души. На 38 км. от Свети Влас се намира интернационалния аеропорт на Бургас. В южната си част е присъединен със конгломератния комплекс Слънчев бряг.


Климат
Свети Влас е горд с топлия си черноморски климат с мека зима и зноен летен сезон. През лятото температурите варират между 23 и 32 градуса на въздуха, а морската вода се движи между 24 и 28 градуса. Определено е със слаби валежи през цялата година.