Този сайт използва бисквитки (cookies).
Разбрах

Хотели Приморско - цени 2024 all inclusive оферти за почивка

ТЪРСИ ХОТЕЛ КУРОРТ ОФЕРТИ

Приморско
Хотел Престиж Сити 2 All inclusive цени 2024 от 118 лв.
Хотел Престиж Сити 2 в Приморско
Приморско
Вили Ропотамо Лотос, Холидей All inclusive 2024 от 90 лв
Вили Ропотамо Приморско Клуб
Приморско
Хотел Сиена Палас HB/ FB цени 2024 от 99 лв.
Хотел Сиена Палас Приморско
Приморско
Хотел Синема ULTRA All inclusive цени 2024 от 115 лв
Хотел Синема Приморско
Приморско
Хотел Тишина Резиденс All inclusive цени 2024 от 60 лв
Хотел Тишина Приморско
Приморско
Хотел Белица All inclusive цени 2024
Хотел Белица Приморско
Приморско
Свети Димитър цени 2024 All inclusive
Хотел Свети Димитър Приморско
Приморско
Хотел Перла Голд All inclusive цени 2024 от 124 лв
Хотел Перла Голд Приморско
Приморско
Хотел Магнолиите All inclusive цени 2024 от 96 лв.
Хотел Магнолиите в Приморско
Приморско
Хотел Белведере All inclusive цени 2024 от 138 лв
Хотел Белведере - Приморско
Приморско
Хотел Жерави All inclusive цени 2024 от 109 лв.
Хотел Жерави Приморско Александриа Клуб
Приморско
Хотел Форест Бийч All inclusive цени 2024 от 87 лв.
Хотел Форест Бийч Приморско България
Приморско
Хотел Перла Сън Бийч All inclusive цени 2024 от 112 лв
Хотел Перла Сън Парк в Приморско
Приморско
Хотел Пламена Палас BB цени 2024 от 63 лв
Хотел Пламена Палас в Приморско
Приморско
Хотел Перла Плаза All inclusive цени 2024 от 105 лв
Хотел Перла Плаза в Приморско
Приморско
Перла Бийч All inclusive цени 2024 от 113 лв
Хотел Перла Бийч в Приморско

Ранни записвания с оферти за почивка в Приморско 2024

Защо избираме да почиваме в Приморско?

Градът е курортен център, който привлича туристите с удивителната си природа и морски заливи. В предложенията ни са включени най- популярните хотели в Приморско на първа линия в близост до плажа или със външен басейн. Във всяко запитване ще получите намаление или отстъпка от цената.

Комплексите предлагат необходимия брой екстри и удобства осигуряващи пълноценна почивка през лятото. Южното черноморие предлага много водни атракции и интересни местности и забележителности и евтини оферти за почивка през лятото, предлагащи се във всеки хотел в Приморско.

Преимущество на курорта

Туристическото обслужване в отворените през лятото комплекси е съчетание от бляскави удобства и спокойствие на българското крайбрежие. Българските и чуждестранни туристи търсят all inclusive хотели в Приморско. Kомплексите с три и четири звезди предлагат приятно настаняване на брега на морето. Най- голямото преимущество на хотелите е наличност на външен басейн и спа процедури. Това определя съответно и изгодните оферти и ниски цени, които се предлагат на туристическия пазар. Крайбрежната променада отделя града от бреговата ивица, която е разполовена от северния и южен плажове с бляска покривка от фин черноморски пясък.


Разположение

Градът е основан на полуостров-лагуна в югоизточна България между два живописни залива. Първите записи за съществуването му са от 9 в.н.е. През древността е имал значителни връзки с Византия и от там произлиза името му Василико. Развитието му през вековете го очертава като малко рибарско селище с поминък риболов и земеделие. Релефното оформление на града е с плавни очертания и лека стъпаловидна структура на брега гостоприемно подслонил крайбрежните булеварди с ол инклузив хотели в Приморско. В старинната си част преобладават правилни улици с тучна растителност и открити търговски постройки. Малките рибни ресторанчета се намират не само в центъра, но и в малките улички успоредни на бреговата ивица. В протежение на 15 километра североизточно е изграден клубния all inclusive курорт Дюни. Южно от Приморско са разположение два малки курортни центра - Синеморец и Лозенец.


Климат

Климатът на града е носител на типичните за Черно море безснежна зима и знойно бездъждовно лято със среден летен градиент на въздуха от 26 градуса, а на морската вода около 25 градуса. През летния сезон са измерени най-много слънчеви дни за черноморското крайбрежие на България. Ветровете са предимно източни, през лятото са прохладния бриз, а през зимата умерен морски полъх. Пет километра на север от Приморско е разположен неповторимия резерват Ропотамо, приютяващ единствените по рода си в страната блатни кокичета, водни лилии и блатисти костенурки. Годишните валежи са от ниски нива, в сравнение със ландшафта на заобикалящите планински клонове на Странджа планина.

Етикети: Най- търсен в Приморско, Супер плаж ММЦ Приморско, Супер лукс до плажа