Този сайт използва бисквитки (cookies).
Разбрах

Хотели в Поморие оферти за почивка лято 2023

ТЪРСИ ХОТЕЛ КУРОРТ ОФЕРТИ

Поморие
Пенелопа Палас ВВ цени 2023
Хотел Пенелопа Палас Поморие
Поморие
Св. Св. Петър и Павел ВВ/ НВ/ FB цени 2023
Хотел Св. Св. Петър и Павел в Поморие
Поморие
Бутик Роуз Гардънс ВВ цени 2022
Хотел Бутик Роуз Гардънс
Поморие
Хотел Свети Георги St. George ВB цени 2023
Хотел Свети Георги в Поморие St. George
Поморие
Wave Resort - Уейв Ризорт цени 2023 Ultra All Inclusive
Wave Resort Pomorie - Уейв Ризорт Поморие
Поморие
Гранд хотел Поморие цени 2023 HB/ BB
Гранд хотел Поморие
Поморие
Феста Поморие Ризорт НВ цени 2023
Хотел Феста Поморие Ризорт
Поморие
Сънсет Ризорт All inclusive цени 2022
Хотел Сънсет Ризорт в Поморие
Поморие
Феста Виа Понтика Ultra All inclusive цени 2023
Хотел Феста Виа Понтика в Поморие България
Поморие
Хотел Релакс All inclusive цени 2023
Хотел Релакс Поморие
Поморие
Интерхотел Поморие
Интерхотел Поморие

Ранни записвания 2023

 
Защо избираме Поморие?

Търсите ли през лятото хотели в Поморие близо до плажа или спа процедури? Предложения за лятна почивка комбинирана със балнео терапии в най- големите комплекси с обслужване ол инклузив или апартаментни комплекси са част от офертите ни за летния сезон в Поморие. Безплатни нощувки и евтини цени са в основата на ранните записвания, които предлагаме към всеки хотел в Поморие. За почивките на семейства с деца сме предвидили безплатни детски кревати и просторни стаи. За всяка резервация с Bulgariaholidays.net ще получите отстъпка.

Предимства на хотелите

Информация за цените и условията са актуални и са описани към текста на хотелите. Доплащане за спа процедури дори към оферираните ол инклузив хотели в Поморие може да извършите на място. Евтини оферти за хотели ни обхващат само големите комплекси с 3 или 4 звезди на първа линия. Разнообразието в стандартите и екстрите, които предлага курорта Поморие надминават очакванията дори и на претенциозните туристи. Градът е извоювал авторитет на източното българско крайбрежие, оформен в полуостровна част като малка лагуна. Разстоянието до най-големия курорт Слънчев бряг и втория по големина град на крайбрежието Бургас е еднакво - 20 километра. В града има около 40 хотела. Хотелските сгради са разположени както в старата част на града, така и в новата. От евтини тризвездни до луксозни 4 звездни хотели- всичко това е в офертите, които се предлагат за почивка през лятото. Четири и петзвездните хотели имат разнообразни спа процедури към основните предложения. В основния борд на комплексите е включена закуска и вечеря. Цетровете за резервации предлагат в офертите си почивка с умерени цени за настаняване. Вече има няколко от тях, които предлагат all inclusive настаняване. Във всеки хотел има информационна статистика за времето. В новият си облик и северната част на полуострова и има най-голяма наситеност от комплекси с апартаменти.


Спа и море

Древният курорт Поморие е най-големия балнеоложки и същевременно крайморски курорт. Еднозначното му разположение до големите морски курорти, международно летище и едноименния град го определят като извънредно търсен морски и спа курорт. Почиващите в него имат разнообразни удобства с балнеологични процедури. Вътрешен и външен басейн са комбинирани със Спа центрове и квалифициран екип по рехабилитация. В северната част на курорта са разположени най-големи солници на балканите - източник на лековита луга. Използва се в профилакториумите и хотелите с цел лековити процедури. Централна му част е пропита с трационализма на тих крайбрежен град с дълги крайморски алеи, паркова част и търговски център. Плажът е покрит с дребнозърнест пясък- типично на бреговете на България. В древноста е бил римска колония с няколко имена, едно от които е Анхиало. Поминакът на населението е бил лозарство и риболов, изместен в настоящи времена от настаняване и почивки в Поморие през лятото.


Балнеология

Климатът на курорта не излиза от очертанията на черноморските обособености, с характерната мекота през зимния период и горещината на летния сезон. През ранните часове на лятото и привечер свежия полъх на бриза е желана необходимост за гостите на крайбрежните ресторанти. Балнеологичните и спа процедури - Поморие си доби славата на най-посещавания балнео курорт, дори целогодишно. Съвкупноста от лековитоста на морска вода, солната луга и кристално пречистения въздух са в предпочитанията за лятна почивка в Поморие. Рехабилитационните процедури и клиничният професионализъм са залегнали в удобствата на комплексите с апартаменти в Поморие. Лековити масажи и слънчеви бани са за предпочитане пред вътрешните басейни на комплексите от апартаменти. Като част от вътрешнотранспорта мрежа и международния туризъм Поморие се слави с инфраструктурните си плюсове и чистота на околна среда. Крайбрежните рибни ресторанти и кафенета около парка на Яворов са само част от радостите на почиващите през лятото. Атрактивноста на водните спортове освен риболов, разходки с яхта, джетове, разходка в залива с малки корабчета по време на залеза.