Този сайт използва бисквитки (cookies).
Разбрах

Хотели в Поморие спа оферти за почивка лято 2024

ТЪРСИ ХОТЕЛ КУРОРТ ОФЕРТИ

Поморие
Сънрайз Ривър Бийч Резорт
Поморие
Хотел Пенелопа Палас
Хотел Пенелопа Палас Поморие
Поморие
Св. Св. Петър и Павел FB цени 2024
Хотел Св. Св. Петър и Павел в Поморие
Поморие
Бутик Роуз Гардънс RO цени 2024/ 2025
Хотел Бутик Роуз Гардънс
Поморие
Хотел Свети Георги St. George цени 2024 ВВ/НВ от 45 лв
Хотел Свети Георги в Поморие St. George
Поморие
Wave Resort - Уейв Ризорт цени 2024 Ultra All Inclusive
Wave Resort Pomorie - Уейв Ризорт Поморие
Поморие
Гранд хотел Поморие цени 2024 HB от 125 лв
Гранд хотел Поморие
Поморие
Феста Поморие Ризорт FВ цени 2024 от 82 лв
Хотел Феста Поморие Ризорт
Поморие
Сънсет Ризорт All inclusive
Хотел Сънсет Ризорт в Поморие
Поморие
Феста Виа Понтика Ultra All inclusive цени 2024 от 114 лв
Хотел Феста Виа Понтика в Поморие България
Поморие
Интерхотел Поморие All inclusilve
Интерхотел Поморие

Ранни записвания 2024

 
Защо избираме Поморие?

Търсите ли през лятото хотели в Поморие близо до плажа или спа процедури? Предложения за лятна почивка комбинирана със балнео терапии в най- големите комплекси с обслужване ол инклузив или апартаментни комплекси са част от офертите ни за летния сезон в Поморие. Безплатни нощувки и евтини цени са в основата на ранните записвания, които предлагаме към всеки хотел в Поморие. За почивките на семейства с деца сме предвидили безплатни детски кревати и просторни стаи. За всяка резервация с Bulgariaholidays.net ще получите отстъпка.

Предимства на хотелите

Информация за цените и условията са актуални и са описани към текста на хотелите. Доплащане за спа процедури дори към оферираните ол инклузив хотели в Поморие може да извършите на място. Евтини оферти за хотели ни обхващат само големите комплекси с 3 или 4 звезди на първа линия. Разнообразието в стандартите и екстрите, които предлага курорта Поморие надминават очакванията дори и на претенциозните туристи. Градът е извоювал авторитет на източното българско крайбрежие, оформен в полуостровна част като малка лагуна. Разстоянието до най-големия курорт Слънчев бряг и втория по големина град на крайбрежието Бургас е еднакво - 20 километра. В града има около 40 хотела. Хотелските сгради са разположени както в старата част на града, така и в новата. От евтини тризвездни до луксозни 4 звездни хотели- всичко това е в офертите, които се предлагат за почивка през лятото. Четири и петзвездните хотели имат разнообразни спа процедури към основните предложения. В основния борд на комплексите е включена закуска и вечеря. Цетровете за резервации предлагат в офертите си почивка с умерени цени за настаняване. Вече има няколко от тях, които предлагат all inclusive настаняване. Във всеки хотел има информационна статистика за времето. В новият си облик и северната част на полуострова и има най-голяма наситеност от комплекси с апартаменти.


Спа и море

Древният курорт Поморие е най-големия балнеоложки и същевременно крайморски курорт. Еднозначното му разположение до големите морски курорти, международно летище и едноименния град го определят като извънредно търсен морски и спа курорт. Почиващите в него имат разнообразни удобства с балнеологични процедури. Вътрешен и външен басейн са комбинирани със Спа центрове и квалифициран екип по рехабилитация. В северната част на курорта са разположени най-големи солници на балканите - източник на лековита луга. Използва се в профилакториумите и хотелите с цел лековити процедури. Централна му част е пропита с трационализма на тих крайбрежен град с дълги крайморски алеи, паркова част и търговски център. Плажът е покрит с дребнозърнест пясък- типично на бреговете на България. В древноста е бил римска колония с няколко имена, едно от които е Анхиало. Поминакът на населението е бил лозарство и риболов, изместен в настоящи времена от настаняване и почивки в Поморие през лятото.


Балнеология

Климатът на курорта не излиза от очертанията на черноморските обособености, с характерната мекота през зимния период и горещината на летния сезон. През ранните часове на лятото и привечер свежия полъх на бриза е желана необходимост за гостите на крайбрежните ресторанти. Балнеологичните и спа процедури - Поморие си доби славата на най-посещавания балнео курорт, дори целогодишно. Съвкупноста от лековитоста на морска вода, солната луга и кристално пречистения въздух са в предпочитанията за лятна почивка в Поморие. Рехабилитационните процедури и клиничният професионализъм са залегнали в удобствата на комплексите с апартаменти в Поморие. Лековити масажи и слънчеви бани са за предпочитане пред вътрешните басейни на комплексите от апартаменти. Като част от вътрешнотранспорта мрежа и международния туризъм Поморие се слави с инфраструктурните си плюсове и чистота на околна среда. Крайбрежните рибни ресторанти и кафенета около парка на Яворов са само част от радостите на почиващите през лятото. Атрактивноста на водните спортове освен риболов, разходки с яхта, джетове, разходка в залива с малки корабчета по време на залеза.