Този сайт използва бисквитки (cookies).
Разбрах

Хотели в Дюни Роял Резорт

Търси хотели и оферти

Няма резултати, които да отговарят на тези критерии.
Дюни Роял Резорт
Хотел Пеликан
Централният вход на хотела
Дюни Роял Резорт
Холидей Вилидж
Изглед от високо
Дюни Роял Резорт
Марина Роял Палас
5 звезден хотел в Дюни
Дюни Роял Резорт
Хотел Марина Бийч
Вечер
Дюни Роял Резорт
Хотел Белвил Дюни
Хотел Белвил в Дюни

 


Комплексът известен в миналото като Дюни Холидей Вилидж е райско кътче на южното ни черноморско крайбрежие със славата на първокласен морски курорт. Той е завоювал отдавна име като съществена част от българския туризъм. Хотелите и вилите са изваяни сред борови масиви осигуряващи спокойствие и неописуеми гледки към дюните. Разнообразието от луксозни и екстравагандните хотели в Дюни са насочени към просторния залив на курорта. Омайният бриз всяка сутрин леко обгръща региона, а вечер прохладата от гористите хълмове го разхлажда. Особено приятно е за тези, които предпочитат разходки за да потдържат добра кондиция по време на лятната си ваканция.

В границите на комплекса се намират девет хотела и самостоятелни къщички тип вилни постройки. В най- високата категория от пет звезди подат Белвил, Марина Роял Палас и Марина Бийч. В следващата по значимост четири звезди са Пеликан и Холидей Вилидж ( обхваща вилната част на комплекса и хотелите Романс, Флора, Лагуна и Корал. Във всички стандарта на обслужване е All inclusive и предлагат промо оферти с ранни записвания. Гостите на повечето от хотелите са постоянни през годините, защото всеки един от тях прекарал ваканцията си тук предпочита да не се разделя с лукса и романтиката на българската природа. Курорта няколко пъти е удостояван с международни призове и е бил посещаван от почетни членове на престижни международни организации.


Ваканционният комплекс Дюни е дислоцирано на юго-източната черноморска ивица на България - 42 километра от областния център Бургас и 6 километра в посока юг от древното селище Созопол. Клубният курорт е изграден в полите на Странжа планина с 5 луксозни хотела и дву-етажни вили разположение в борови масиви. Плажът лъкатуши то следващият залив- дължината му е около два километра в широчината е до 60 метра. На плажната територия на курорта са поставени достатъчно шезлонги за летуващите.  Водната и пясъчната площ се потдържа перфектно и предоставя характерните за региона дюни. Жилищните условия на хотелите и вилите съответсва напълно на Европейските стандарти за летен туризъм. Околностите на Дюни Роял Ризорт оферират изумителни пейзажи и ландшафти, с свойственни плавни склонове и прохладни гори. Първокласният регион е елитно направление за летни почивки предпочитан от българи, анличани, германци и австрийци, а в последните години и на гости от Русия. Отличният Ол инклузив сървиз, безмълвната вечерна тишина и неповторимата заобикаляща девственна природа са предпочитан избор за лятна почивка.


Екстравагандните атракциони, тематични ресторанчета с изумително вкусни български и европейски специалитети, бар-дискотеки, крайбрежните дневни бистра изграждат несравнима атмосфера за отдих. В яхтения пристан се предлагат всекидневни екскурзии с различни дестинации. Изобилието от атракции и спортни прояви на плажната ивица се предлага като уинд сърфове, скутер теглещ надувам банан, екстремални водни ски и екзотични екскурзии с яхти, волейбол на плажа, конни езди в горските местности, джип-сафари са радост на душата за всеки турист. В границите му се намират четири външни басейна, единадесет тенис корта, фитнес центрове с индивидуални треньори и салони за красота.

Анимационното разнообразие за детската аудитория предлата атрактивен амфитеатър с 1590 места през целия сезон. Всяка вечер има представление с участието на публиката. През деня малките гости се забавляват в многобройните клубове прикрепени към всеки хотел. Родителите могат да са спокойни за техните деца с които се занимават всеки ден тийм от 60 аниматори.