Този сайт използва бисквитки (cookies).
Разбрах

Хотели Дюни Роял Ризорт- цени 2022 оферти за почивка, ранни записвания

ТЪРСИ ХОТЕЛ КУРОРТ ОФЕРТИ

Дюни Роял Резорт
Хотел Белвил, All inclusive Цени 2022 от 120 лв.
Хотел Белвил в Дюни Роял Ризорт
Дюни Роял Резорт
Хотел Пеликан All inclusive Цени 2022 от 115 лв.
Хотел Пеликан Дюни
Дюни Роял Резорт
Холидей Вилидж Дюни, All inclusive Цени 2022 от 110 лв.
Курортен комплекс Холидей Вилидж в Дюни Роял Ризорт
Дюни Роял Резорт
Марина Роял Палас, All inclusive Цени 2022 от 120 лв.
Хотел Марина Роял Палас Дюни
Дюни Роял Резорт
Хотел Марина Бийч, All inclusive Цени 2022 от 135 лв.
Хотел Марина Бийч в курорта Дюни

Ранни записвания Дюни 2022

Кои са предимствата на курорта?

БЕЗПЛАТНО:

- Безплатен чадър и шезлонг на плажа
- АКВА ПАРК С водни пързалки
- Бар на плажа
- Ресторант на плажа
-  6 дни анимация за малки, тинейждъри и големи (детски клуб- на групи от 3 до 17 години)
- детска дискотека, дискотека, латино танци, вечерни шоу програми (Амфитеатър с 1600 места)
- 5 дни седмично жива музика
- фоерверк шоу на плажа
- игрища за волейбол, футбол или баскетбол
- 10 тенис корта
- 4 открити басейна (1 закрит в Марина Роял Палас)
- открит и закрит Фитнес
- паркинг
 

Карта на хотелите в Дюни Роял Ризорт

Карта на Дюни

Оферти за почивки в Дюни 2022

- % Холидей Вилидж

 Холидей Вилидж Дюни

-% хотел Белвил

Хотел Белвил Дюни

-% хотел Марина Бийч

Хотел Марина Бийч Дюни

-% хотел Марина Роял Палас 

Хотел Марина Роял Палас Дюни

-% хотел Пеликан

Хотел Пеликан Дюни

 

Защо да изберем Дюни Роял Ризорт?

Дюни Роял Ризорт (Duni Royal Resort) е първокласен морски курорт разположен на 10 км южно от Созопол. Съставен е от 2 хотела на морския бряг- първа линия и 3 хотела на втора линия. В най- високата категория от пет звезди са хотелите Марина Роял Палас (на плажа) и Марина Бийч (на плажа). В следващата по значимост са хотелските комплекси с категория четири звезди - Белвил, Пеликан и Ваканционното селище Холидей Вилидж (обхваща вилната част на комплекса и хотелите Романс, Флора, Лагуна, Корал, самостоятелни фамилни вили "Романс" и "Парадайз").
Марина Роял Палас
Rазположението му директно на морския бряг му да предимството за уникална панорама и спокойствие, нарушавано само от плисъка на вълните.
Марина Бийч
Това e перфектния избор за любителите на луксозна ваканция през лятото. Перфектната му локация в романтичен залив на метри от морската шир.Предлага спиращи дъха гледки към целия залив.
Белвил
Разположен в самото начало отдясно на Холидей Вилидж, предлага перфектно съчетания от уют, тишина заобиколено от вечно зелена паркови алеи, само на 150м от морската ивица.
Пеликан
Построен в стил от време на възраждането, комплексът предлага комфорт и спокойна атмосфера в съчетания на директни гледки към целия залив на курорта. Заобиколен е от дъбова и борова гора с добре аранжирано алейно озеленяване.
Ваканционно селище Холидей Вилидж
Далеч от шумното ежедневие, сред сенчести дървета и розови храсти, озвучавано от чуруликане на песнопойците и ромона на щурците. Най-близко до Аквапарка и тенис-кортовете на курорта. 

Контингента на курота е около 1600 легла. Всички хотели и вили предлагат на гостите си обслужване е "All inclusive" всяко лято с оферти за ранни записвания с отстъпка от цените. Има постоянен интерес през годините, защото всеки един от тях прекарал ваканцията си тук оценява важноста на лукса и романтиката на българската природа. Курорта няколко пъти е удостояван с международни призове и е бил посещаван от почетни членове на престижни международни организации.

Ваканционният курорт Дюни е изграден през 1984г само на 10 км южно от Созопол и 42км от Бургас. Курортът се намира на източните склонове на Странджа планина.  Плажът е с дължина около 1км, а широчината е до 60 метра. На бреговата ивица са поставени достатъчно шезлонги за гостите на хотелите, той е охраняем целогодишно. Водната и пясъчната площ се подържа перфектно характерните за природния феномен- дюните. Жилищните условия на хотелите и вилите съответстват напълно на Европейските стандарти за летен туризъм. Околностите на Дюни Роял Ризорт откриват изумителни пейзажи и ландшафти, с плавни склонове и прохладни гори. Екологичният регион е важно направление за летни почивки предпочитан от българи, англичани, германци и австрийци, а в последните години и на гости от Русия. Отличният "Ол инклузив" сървиз, тишина и неповторимата заобикаляща девствена природа са предпочитан избор за лятна почивка.

Развлечения с висока оценка

Заведенията освен ресторанти и лоби барове са дискотеки за малки и големи, бар на плаж, Аквапарк с водни пързалки за всички.  Всяко лято се предлага изобилието от атракции и спортни прояви на плажната зона. В границите му се намират четири външни басейна, единадесет тенис корта, фитнес центрове с индивидуални треньори и салони за красота.

Анимационното разнообразие за детската аудитория предлага атрактивен амфитеатър с 1590 места през целия сезон. Всяка вечер има представление с участието на публиката. През деня малките гости се забавляват в многобройните клубове прикрепени към всеки хотел. Родителите могат да са спокойни за техните деца с които се занимават всеки ден тийм от 60 аниматори. Построения неотдавна Аквапарк предлага атрактивни водни пързалки допълва занимателната атмосфера на курорта.

Етикети: търсени хотели в Дюни, изгодни оферти за Дюни, луксозни хотели в Дюни