Този сайт използва бисквитки (cookies).
Разбрах

Хотели Несебър - цени 2022 оферти за почивка

ТЪРСИ ХОТЕЛ КУРОРТ ОФЕРТИ

Несебър
МПМ Арсена All incluslive цени 2022
Хотел Арсена в Несебър
Несебър
Феста Панорама All incluslive цени
Хотел Феста Панорама в Несебър
Несебър
Сол Несебър Маре All incluslive цени 2022
Хотел Сол Несебър Маре в Несебър
Несебър
Сол Несебър Бей All incluslive цени 2022
Хотел Сол Несебър Бей в Несебър
Несебър
Сол Несебър Палас All incluslive цени 2022
Хотел Сол Несебър Палас в Несебър
Несебър
Сол Марина Палас All incluslive цени 2022
Сол Марина Палас Несебър
Несебър
Каменец Несебър All incluslive цени 2022
Хотел Каменец в Несебър

Ранни записвания 2022

Оферти за почивка в Несебър

- 30% за Сол Несебър Палас

Хотел Сол Несебър Палас в Несебър

- 30% за Сол Несебър Маре

Хотел Сол Несебър Маре в Несебър

- 30 % за Сол Несебър Бей

Сол Несебър Бей в Несебър

 

Защо избираме почивката в Несебър?

За всеки търсещ за лятната ваканция на море има разнообразие от обслужване ол инклузив хотели в Несебър. В селекцията се предлагат предимно комплекси с изгодни цени, ранни записвания, близо до плажа и с външен басей.

Офертите за ранни записвания са най- търсени за региона. Разнообразието от евтини до луксозни хотели в Несебър, според изискванията на клиентите ни. В предоставената информация за курорта са описани подробно условията за настаняване.

Изберете удобния за Вас хотел в Несебър, който съответства на вашия бюджет или възможности. Разгледайте топ оферти за хотели за сезона и изпратете запитване за цена. Екипът ни ще се постарае да предложи възможно най- изгодната оферта и намаление за вашата почивка през лятото.


 
Предимства на курорта

Старинното и модерното са си дали среща на този красив полуостров, очертавайки линията на съвременния туризъм. Храната и обслужването в ресторантите в хотелските центрове е на добро ниво, а за по взискателните се предлагат "ол инклузив" настаняване със супер изгодни цени. Неизбежно е споменаването на името Несебър, щом става въпрос за завършена туристическа дестинация. Модерните комплекси са разположение в крайбрежната ивица, имат външен басейн, спа център и вътрешни басейни. Особеностите и екстрите предлагат ресторант и бар, детски кът или площадка. Тенденцията на съвременно ниво е в предлагане на апартаменти, които са на разумни и по- ниски цени за настаняване през лятото от хотелите с домашни удобства и семеен уют.


Местоположение на курорта

Курорният комплекс Несебър е търсена курортна дестинация за почивка лятото започващи от май до септември. Разположението му е на полуостров и новата област построена след 70-те години на 20 век. Има ясно оформени северен и южен плажове, два яхтени пристана и морска гара за международни круизни кораби. На плажната ивица в южната дял на града са гордоста на региона с най-новите крайбрежни ресторанчета. Риболовния флот в пристанището е на изживяване, заместен е от атрактивни кораби за разходки в прилежащите заливи. Златистият пясък и плисъкът на кристалното море са приоритет за морския курорт. Плажните ивици за обсипани със златисти песъчинки. Градът се намира в източната зона на България направо на брега на Черно море. Морския курорт е централна администрация за общината, съединен непосредственно с най-големия български курорт Слънчев бряг.


Кратка история

Древният град е перлата в короната на Българското Южно Черноморие. Наследството на една цяла цивилизация е видима за очите на целия свят, точно тук в Несебър! Той носи уникалния дух на възраждането и съвременните туристически тенденции. През лятото на почивка пристигат десетки хиляди българи и чужденци. Климатичните особености са подчертани от мека зима и сухо и горещо лято. Влизайки в стария град, от дясната страна в посока на рибното пристанище ще попаднете в изобилие от рибни ресторанти. На северният кей на града се предлагат разходки с яхти или лодки. Цените за почивки са приемливи, предлагат се пакетни цени с намаления, малко по-ниски от Сл. бряг, като на практика двата курорта са съединени. Несебър предлага евтино хранене в крайбрежните ресторанти разположени в новия квартал.  Града има северен и южен плаж с почти еднакви условия за къпане лятно време. На крайбрежието са разположени множество кафенета и бистра. Международно летище Бургас се намира само на 28 километра на юг. В съседство са курортните селища Равда и Ахелой. Районът се слави с винопроизводство, туризъм и археологически паметници на културата.


История и забележителности

Известноста му датира от 6-7 век като древна римска колония, по-късно и византийска провинция. Известен е град с 40 църковни храма. Типичната архитектура на къщите е каменна постройка на първия етаж и дървена конструкция на втория. В града са запазени около 80 такива къщи, които са изградени в типичния стил на града и са типични за черноморските курорти. Градът разполага с изключително красиво пристанище за яхти и по-големи кораби, посещава се от световни круизи. Риболовният флот също се развива добре.


Транспорт и забавления

В Несебър има няколко автобусни линии (разписанието на автобусите до Слънчев бряг и Свети Влас е на 20 минути, а до Бургас на всеки 40 минути зимата и на 20 минути лятото). Ресторанти предлагат вкусни местни ястия, рибни деликатеси и множество напитки. Естестевено има и пицарии, кафета, барове и дискотеки, На плажа се предлагат водни ски, водни пързалки, сърфове, скутер, моторни джетове, риболов.