Този сайт използва бисквитки (cookies).
Разбрах

Хотели Несебър - цени 2024, all inclusive оферти за почивка

ТЪРСИ ХОТЕЛ КУРОРТ ОФЕРТИ

Несебър
Сол Несебър Маре All inclusive цени 2024 от 91 лв.
Хотел Сол Несебър Маре
Несебър
Хотел Афродита ВВ цени 2024 от 83 лв
Хотел Афродита Несебър
Несебър
Хотел Биляна Бийч All inclusive
Хотел Биляна Бийч Несебър
Несебър
МПМ Хотел Арсена Ultra All inclusive цени 2024
Несебър
Феста Панорама All incluslive цени 2024 от 94 лв
Хотел Феста Панорама в Несебър
Несебър
Сол Несебър Бей All incluslive цени 2024
Сол Несебър Бей
Несебър
Сол Несебър Палас All incluslive цени 2024
Хотел Сол Несебър Палас в Несебър
Несебър
Сол Марина Палас All incluslive цени 2024 от 93 лв
Сол Марина Палас Несебър
Несебър
Каменец Несебър All incluslive цени 2024

Ранни записвания с оферти за почивка в Несебър 2024

Защо избираме почивката в Несебър?

За всеки търсещ за лятната ваканция на море има разнообразие от обслужване ол инклузив хотели в Несебър. В селекцията се предлагат предимно комплекси с изгодни цени, ранни записвания, близо до плажа и с външен басей.

Офертите за ранни записвания са най- търсени за региона. Разнообразието от евтини до луксозни хотели в Несебър, според изискванията на клиентите ни. В предоставената информация за курорта са описани подробно условията за настаняване.

Изберете удобния за Вас хотел в Несебър, който съответства на вашия бюджет или възможности. Разгледайте топ оферти за хотели за сезона и изпратете запитване за цена. Екипът ни ще се постарае да предложи възможно най- изгодната оферта и намаление за вашата почивка през лятото.


 
Предимства на курорта

Старинното и модерното са си дали среща на този красив полуостров, очертавайки линията на съвременния туризъм. Храната и обслужването в ресторантите в хотелските центрове е на добро ниво, а за по взискателните се предлагат "ол инклузив" настаняване със супер изгодни цени. Неизбежно е споменаването на името Несебър, щом става въпрос за завършена туристическа дестинация. Модерните комплекси са разположение в крайбрежната ивица, имат външен басейн, спа център и вътрешни басейни. Особеностите и екстрите предлагат ресторант и бар, детски кът или площадка. Тенденцията на съвременно ниво е в предлагане на апартаменти, които са на разумни и по- ниски цени за настаняване през лятото от хотелите с домашни удобства и семеен уют.


Местоположение на курорта

Курорният комплекс Несебър е търсена курортна дестинация за почивка лятото започващи от май до септември. Разположението му е на полуостров и новата област построена след 70-те години на 20 век. Има ясно оформени северен и южен плажове, два яхтени пристана и морска гара за международни круизни кораби. На плажната ивица в южната дял на града са гордоста на региона с най-новите крайбрежни ресторанчета. Риболовния флот в пристанището е на изживяване, заместен е от атрактивни кораби за разходки в прилежащите заливи. Златистият пясък и плисъкът на кристалното море са приоритет за морския курорт. Плажните ивици за обсипани със златисти песъчинки. Градът се намира в източната зона на България направо на брега на Черно море. Морския курорт е централна администрация за общината, съединен непосредственно с най-големия български курорт Слънчев бряг.


Кратка история

Древният град е перлата в короната на Българското Южно Черноморие. Наследството на една цяла цивилизация е видима за очите на целия свят, точно тук в Несебър! Той носи уникалния дух на възраждането и съвременните туристически тенденции. През лятото на почивка пристигат десетки хиляди българи и чужденци. Климатичните особености са подчертани от мека зима и сухо и горещо лято. Влизайки в стария град, от дясната страна в посока на рибното пристанище ще попаднете в изобилие от рибни ресторанти. На северният кей на града се предлагат разходки с яхти или лодки. Цените за почивки са приемливи, предлагат се пакетни цени с намаления, малко по-ниски от Сл. бряг, като на практика двата курорта са съединени. Несебър предлага евтино хранене в крайбрежните ресторанти разположени в новия квартал.  Града има северен и южен плаж с почти еднакви условия за къпане лятно време. На крайбрежието са разположени множество кафенета и бистра. Международно летище Бургас се намира само на 28 километра на юг. В съседство са курортните селища Равда и Ахелой. Районът се слави с винопроизводство, туризъм и археологически паметници на културата.


История и забележителности

Известноста му датира от 6-7 век като древна римска колония, по-късно и византийска провинция. Известен е град с 40 църковни храма. Типичната архитектура на къщите е каменна постройка на първия етаж и дървена конструкция на втория. В града са запазени около 80 такива къщи, които са изградени в типичния стил на града и са типични за черноморските курорти. Градът разполага с изключително красиво пристанище за яхти и по-големи кораби, посещава се от световни круизи. Риболовният флот също се развива добре.


Транспорт и забавления

В Несебър има няколко автобусни линии (разписанието на автобусите до Слънчев бряг и Свети Влас е на 20 минути, а до Бургас на всеки 40 минути зимата и на 20 минути лятото). Ресторанти предлагат вкусни местни ястия, рибни деликатеси и множество напитки. Естестевено има и пицарии, кафета, барове и дискотеки, На плажа се предлагат водни ски, водни пързалки, сърфове, скутер, моторни джетове, риболов.