Този сайт използва бисквитки (cookies).
Разбрах

Хотели в Златни пясъци - цени 2022 и оферти за почивка

ТЪРСИ ХОТЕЛ КУРОРТ ОФЕРТИ

Златни пясъци
Хелиос Спа All inclusive цени 2022
Хотел Хелиос Златни Пясъци
Златни пясъци
Хотел Луна All Inclusive цени 2022
Хотел Луна Златни пясъци
Златни пясъци
Хотел Лилия All inclusive цени 2022
Хотел Лилия Златни Пясъци
Златни пясъци
Берлин Голдън Бийч All inclusive Gold цени 2022
Хотел Берлин Голдън Бийч Златни Пясъци
Златни пясъци
ЛТИ Долче Вита Съншайн All inclusive цени 2022
Хотел Долче Вита Съншайн Златни Пясъци
Златни пясъци
Грифид Енканто Бийч Ultra All inclusive цени 2022
Хотел Грифид Енканто Златни Пясъци
Златни пясъци
Грифид Арабела All inclusive цени 2022
Хотел Арабела Бийч Златни Пясъци
Златни пясъци
Грифид Метропол Ultra All inclusive цени 2022
Хотел Грифид Метропол - Златни пясъци
Златни пясъци
Грифид Вистамар Ultra All Incl цени 2022
Хотел Грифид Вистамар Златни Пясъци
Златни пясъци
Хотел Астера All Inclusive цени 2022
Хотел Астера в Златни Пясъци
Златни пясъци
Хотел Адмирал - FB цени 2022
Хотел Адмирал в Златни Пясъци
Златни пясъци
Хотел Роял Златни Пясъци All inclusive цени 2022
Хотел Роял Златни Пясъци
Златни пясъци
Калиакра Палас All inclusive цени 2022
Хотел Калиакра Палас Златни Пясъци

Защо избираме Златни пясъци за почивка?

Златни пясъци е втория по големина морски курорт в България. Построен в огромен залив в подножието на вечнозелен паркт. Той е домакина на уникални хотелски комплекси. Традиционното наследство на летния комплекс е забележителна курортна дестинация за почивки. Черноморското крайбрежие на България има традиции и редовни посетители от години. През летния сезон курортът е наситена атмосфера от атракции и забава. Диференциацията между поколения наложи и разделение на вкусовете и търсенето. Композиционното равновесие от богати природни дадености и красиво крайбрежие са основното привличане на туристи от България и Европейските страни. Високото качество на обслужване и дългата продължителност на летния сезон са доказано от годините реноме на курорта. Златни пясъци притежава необикновена природа.
 

Разположение

Неповторимото разположение на Златни пясъци - 25 километра от летището на Варна и малкото разстояние му до големи градски центрове го отреждат в челните редици на световните курорти на море. Екзотичните заливи с ориентация на изток, златната пясъчна ивица и кристалните черноморски води е достатъчно доказателство за високото търсене. Дългото слънчево лято и умерените температури са достатъчно условие за туристите. Естествено най- качествените ол инклузив комплекси имат преимуществото да са разположение на морския бряг. Първокласните пътища от съседните курорти и уникалната инфраструктура са високо ценени от гостите на всеки хотел в комплекса.
 

Спа и развлечения

Подобно на развитието на съседни курорти на територия му се развиват комплексите с оферти за Спа и балнеологични процедури. Традиционните туристи са от Русия, Германия и Англия. Златни пясъци предоставя на туристите не само условия почивка за почивки на море, но и обективни условия за активен спорт. Част от тях имат предпочитания към комплексите предлагащи тишина и спокойствието в централните и западни части на комплекса. Към атрактивните водни спортове да ски, аква парк, сърфове, джет и ски, разходки с яхти. Но  през последните години се наложи и тенденцията в изграждане на хотели в Златни пясъци далеч от морето. В тези комплекси се набляга на множеството външни басейни, особено ако има детски и тишината на парковата част на курорта.