Този сайт използва бисквитки (cookies).
Разбрах

Хотели Банско- цени 2022, оферти за почивка

ТЪРСИ ХОТЕЛ КУРОРТ ОФЕРТИ

Банско
Амира бутиков хотел
Хотел Амира Банско
Банско
Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт
Премиер Лакшъри и Маунтий ризорт
Банско
Кемпински Хотел Гранд Арена
Кемпински Хотел Гранд Арена - Банско
Банско
Лъки Банско и Спа
Апарт хотел Лъки Банско & Спа
Банско
Мурите Клуб хотел
Мурите Клуб хотел Банско
Банско
Катарино Спа хотел Банско
Катарино Спа хотел - до Разлог и Банско
Банско
Орфей
Хотел Орфей Банско
Банско
 Банско Спа и Холидейз
Хотел Банско Спа и Холидейз
Банско
Вихрен Палас Ски и Спа
Хотел Вихрен Палас Банско
Банско
Грийн Ууд
Хотел Грийн Ууд Банско
Банско
Мон Блан
Фасада
Банско
Каза Карина
Хотел Каза Карина в Банско
Банско
Хотел Орбилукс
Фасада
Банско
Апартхотел Роял Банско - Банско
Апарт хотел Роял Банско
Банско
Хотел Регнум Банско
Хотел Регнум в Банско
Банско
Хотел Стражите
Хотел Стражите в Банско

Защо да почиваме в Банско


     Зимния курорт предлага най- изгодните условия за зимни почивки в глъбините на Пирина. Той се очертава от години като най-модерната ски дестинация. Включените промоции и оферти се отнасят за най- популярните хотели в Банско. Актуалните цени с изгодни ранни записвания и промоции са търсени от почиващите през зимата на планина. Предпочитанията за настаняване на туристите са разнообразни и включват цялата гама от категории с три, четири и пет- звездни апартаментни комплекси. Курортът доби известност в България, преди 20 години започвайки строежите на първите хотели  в подножието на парк Пирин. Построените нови комплекси с апартаменти около първата спирка на лифта предлагат изгодни оферти за хотели и пакетни цени по- евтини от хотелите в града. В разнообразието от помещения фигурират както луксозни така и евтини апартаменти. Намаления и отстъпки за групи са според необходимостта на потребителите. Тишината отрежда града като феноменална дестинация за зимни почивки. Регионът е пропит със спокойствието на алпийски климат предлагащ зимен и летен туризъм.

Дестинацията е най-посещавания ски курорт в България с максимално пищни природни дадености. Градът е сгушен в южна част на народен парк Пирин. Курортът притежава уникална архитектура и самобитен стил останал непокътнат от ренесансовото развитие през 19 век. Той е наситен с ресторанти, дискотечни и барови заведения. Българският дух и традиции са сътворени в новата околност на град до лифта като уютни комплекси от апартаменти. Изобилието от три или четири звездни хотели в Банско предполага най- голямото разнообразие от удобства за зимни почивки в планините на страната.

Информация за ски пистите

Ски пистите на курорта са на високо Европейско ниво. След 2000 година се провеждат етапи от световно първенство по ски. Гондола лифта се лъкатуши към Бъндеришка поляна от рано сутрин- 07.00 часа. Пистите се почистват и обработват редовно. Дължината на пистите е 73 километра. Кабинков лифт за 8 души, осем лифта със седалки за шест, четири и трима скийори. Има екипи от спасители всеки ден. В новите комплекси апартаменти в Банско, се осигуряват шатъл- автобус до Бъндеришка поляна и Шилигарника или до кабинковия лифт. Любителите на зимни спортове решили да ходят с коли трябва имат предвид, че има платен паркинг от първата спирка на гондола лифта. Неповторимите природни феномени и световният стандарт на грандиозните околности са най-предпочитаната ски почивка от туристите на европейските държави.