Този сайт използва бисквитки (cookies).
Разбрах

Хотели в Приморско

Търси хотели и оферти

Приморско
Хотел Магнолиите
Външен басейн и хотела
Приморско
Хотел Белведере
Хотел и басейн
Приморско
Хотел Жерави 2
Външен басейн с детски сектор
Приморско
Хотел Форест Бийч
Хотел Форест Бич
Приморско
Хотел Перла Сън Парк
Разположението на хотела
Приморско
Хотел Пламена Палас
Общ вид на хотела
Приморско
Хотел Престиж Сити 2
Изглед от морето
Приморско
Хотел Перла Плаза
Общ изглед на хотела
Приморско
Хотел Перла Бийч 3
Общ изглед
Приморско
Хотел Перла Бийч 2
Изглед от морето
Приморско
Хотел Перла Бийч 1
Външен басейн с детски сектор
Приморско
Хотел Перла Роял
Изглед отгоре
Приморско
Приморско дел Сол
Приморско дел Сол

Самостоятелно бижу до дюните на Приморско

Евтин 3-звезден хотел до северния плаж

Топ оферта за лукс 5 звезди с 30% ранни записвания

Прохлада в парка с изгоден All inclusive

Специална оферта до плажа и центъра на Приморско

Градът е курортен център, който привлича туристите с удивителната си природа и морски заливи. В предложенията ни са включени най- популярните хотели в Приморско в близост до плажа или със външен басейн. Във всяко запитване ще получите намаление или отстъпка от цената.

Комплексите предлагат необходимия брой екстри и удобства осигуряващи пълноценна почивка през лятото. Южното черноморие предлага много водни атракции и интересни местности и забележителности и евтини оферти за почивка през лятото, предлагащи се във всеки хотел в Приморско.

Преимущество на курорта

Туристическото обслужване в отворените през лятото комплекси е съчетание от бляскави удобства и спокойствие на българското крайбрежие. Българските и чуждестранни туристи търсят all inclusive хотели в Приморско. Kомплексите с три и четири звезди предлагат приятно настаняване на брега на морето. Най- голямото преимущество на хотелите е наличност на външен басейн и спа процедури. Това определя съответно и изгодните оферти и ниски цени, които се предлагат на туристическия пазар. Крайбрежната променада отделя града от бреговата ивица, която е разполовена от северния и южен плажове с бляска покривка от фин черноморски пясък.


Разположение

Градът е основан на полуостров-лагуна в югоизточна България между два живописни залива. Първите записи за съществуването му са от 9 в.н.е. През древността е имал значителни връзки с Византия и от там произлиза името му Василико. Развитието му през вековете го очертава като малко рибарско селище с поминък риболов и земеделие. Релефното оформление на града е с плавни очертания и лека стъпаловидна структура на брега гостоприемно подслонил крайбрежните булеварди с ол инклузив хотели в Приморско. В старинната си част преобладават правилни улици с тучна растителност и открити търговски постройки. Малките рибни ресторанчета се намират не само в центъра, но и в малките улички успоредни на бреговата ивица. В протежение на 15 километра североизточно е изграден клубния all inclusive курорт Дюни. Южно от Приморско са разположение два малки курортни центра - Синеморец и Лозенец.


Климат

Климатът на града е носител на типичните за Черно море безснежна зима и знойно бездъждовно лято със среден летен градиент на въздуха от 26 градуса, а на морската вода около 25 градуса. През летния сезон са измерени най-много слънчеви дни за черноморското крайбрежие на България. Ветровете са предимно източни, през лятото са прохладния бриз, а през зимата умерен морски полъх. Пет километра на север от Приморско е разположен неповторимия резерват Ропотамо, приютяващ единствените по рода си в страната блатни кокичета, водни лилии и блатисти костенурки. Годишните валежи са от ниски нива, в сравнение със ландшафта на заобикалящите планински клонове на Странджа планина.