Language –уски  Language јнглийски  Language Ќемски  Language Ѕългарски 
phone: +359 (0)56 82 66 55, mobile: +359 (0)885 942 104
phone/fax: +359 (0)56 84 50 60
mail: office@tstravel.net
’отели “ро€н- –езервации евтини хотели в “ро€н и почивки - +359 (0) 888 62 26 58
“ро€н хотели 4 звезди ****
’отел “ро€н ѕлаза **** ’отел ¬еника ѕалас ****
“ро€н хотели 3 звезди ***
’отел Ѕалкан- с. „ифлик *** ’отел Ўато ћонтан ***
’отел „ифлик *** ’отел ƒива ***
’отел ќстрова *** ’отел —па хотел ‘е€ „ифлик ***
’отел ¬еника- с. „ифлик ***
 


’отели в “ро€н- почивки, настан€ване с цени, резервации онлайнѕочивка в хотели в “ро€н


ѕредлагаме ¬и почивки и настан€ване в най-удобните за почивка хотели в “ро€н. »маме добре изградена резервационна програма за всички удобни хотели в “ро€н, с ко€то за минути може да направите резерваци€ за хотел в “ро€н. √радът е едно от спокойно кътче особено благопри€тно за бизнес пътувани€ и почивки за индивидуални туристи. ¬сички хотели в “ро€н са описани подробно и разполагате със снимки и актуални цени. ¬сички резервации за хотели в “ро€н се осъществ€ват от добре обучен професионален екип, който ще ¬и спести много време и нерви в търсене. ¬ близост се намира „ифлика и Ѕели ќсъм известни с минералните си извори.


–азположение


√рад “ро€н е разположен в —тара планина на 180 км от —офи€ и на 64 км от  арлово, край него е минавал древни€т трафик ¬иа “ра€на, съедин€ващ ƒунав с Ѕ€ло море. Ќаселението на град “ро€н е 26 500. “ро€н е град с добре развити туристически услуги. ћестото му го прави много благопри€тен за почивка и ваканци€. ¬ града има множество хотели и почивни станции, ресторанти и кафета.


ќколности и туризъм


—амо на 20 км от “ро€н се намира местността Ѕеклемето ко€то има туристически комплекси включващи много хотели, вили и заведени€. Ќа 18 км от града се намира балнеоложки€ санаториум в с. Ўипково. Ќа 30 км се намира е €зовир —опот. Ќа 10 км се намира “ро€нски€т манстир. ѕроизведени€ на модерни майстори зана€чии се събират св€ка година в с. ќрешак на национален панаир изложба. ¬ъзраждането в региона на “ро€н е развило изключително много зана€тите и изкуствата и хотели. ћного от уникатите са събрани в музе€т за народни изкуства и художествените зана€ти.


«абележителности


«абелецителностите на “ро€н са църквата —вета ѕараскева, √радската кула, художествената галери€, къщи- музеи на »ван ’аджийски, Ѕалевата къща.


“ранспорт и развлечени€


»нфраструктурата на “ро€н е добре оформена, има редовни автобуси до съседните курорти и градове, повечето хотели в “ро€н и ресторанти предлагат българска традиционна кухн€, заведени€ за бързо хранене и магазини. “ук може да направите резервации онлайн на хотели в “ро€н, с цени за настан€ване в апартаменти под наем, евтини хотели в “ро€н.


 
–езервации хотели в Ѕългари€. Ћиценз є 03219
“елефон и адрес:
÷ентрален офис: Ѕургас ул. ƒимитър Ѕракалов 7, e-mail: info@bulgariaholidays.net тел./факс : +359 56 845060, тел:+359 (0)56 826655

BulgariaHolidays.NET