Language Руски  Language Английски  Language Немски  Language Български 
Хотели Троян- Резервации евтини хотели в Троян и почивки - +359 (0) 888 62 26 58
Черноморски курорти
СКИ курорти
СПА курорти
Градове

Полезна информация


 


Хотели в Троян- почивки, настаняване с цени, резервации онлайнПочивка в хотели в Троян


Предлагаме Ви почивки и настаняване в най-удобните за почивка хотели в Троян. Имаме добре изградена резервационна програма за всички удобни хотели в Троян, с която за минути може да направите резервация за хотел в Троян. Градът е едно от спокойно кътче особено благоприятно за бизнес пътувания и почивки за индивидуални туристи. Всички хотели в Троян са описани подробно и разполагате със снимки и актуални цени. Всички резервации за хотели в Троян се осъществяват от добре обучен професионален екип, който ще Ви спести много време и нерви в търсене. В близост се намира Чифлика и Бели Осъм известни с минералните си извори.


Разположение


Град Троян е разположен в Стара планина на 180 км от София и на 64 км от Карлово, край него е минавал древният трафик Виа Траяна, съединяващ Дунав с Бяло море. Населението на град Троян е 26 500. Троян е град с добре развити туристически услуги. Местото му го прави много благоприятен за почивка и ваканция. В града има множество хотели и почивни станции, ресторанти и кафета.


Околности и туризъм


Само на 20 км от Троян се намира местността Беклемето която има туристически комплекси включващи много хотели, вили и заведения. На 18 км от града се намира балнеоложкия санаториум в с. Шипково. На 30 км се намира е язовир Сопот. На 10 км се намира Троянският манстир. Произведения на модерни майстори занаячии се събират свяка година в с. Орешак на национален панаир изложба. Възраждането в региона на Троян е развило изключително много занаятите и изкуствата и хотели. Много от уникатите са събрани в музеят за народни изкуства и художествените занаяти.


Забележителности


Забелецителностите на Троян са църквата Света Параскева, Градската кула, художествената галерия, къщи- музеи на Иван Хаджийски, Балевата къща.


Транспорт и развлечения


Инфраструктурата на Троян е добре оформена, има редовни автобуси до съседните курорти и градове, повечето хотели в Троян и ресторанти предлагат българска традиционна кухня, заведения за бързо хранене и магазини. Тук може да направите резервации онлайн на хотели в Троян, с цени за настаняване в апартаменти под наем, евтини хотели в Троян.

Троян хотели 3 звезди ***
Хотел Еко селище Азарея *** Хотел Балкан- с. Чифлик ***
Хотел Шато Монтан *** Хотел Чифлик ***
Хотел Дива- с. Чифлик *** Хотел Острова ***
Хотел Парк хотел Троян *** Хотел Спа хотел Фея Чифлик ***
Хотел Веника- с. Чифлик ***
Троян хотели 4 звезди ****
Хотел Троян Плаза **** Хотел Веника Палас- с. Чифлик ****

 
   

Топ оферти

Новини

Настаняване и почивки. Резервации хотели в България. Лиценз № 03219
Телефон и адрес:
Централен офис: Бургас Булаир 1, e-mail: info@bulgariaholidays.net тел./факс : +359 56 845060, тел:+359 (0)56 826655

BulgariaHolidays.NET