Language –уски  Language јнглийски  Language Ќемски  Language Ѕългарски 
’отели в —в.  онстантин и ≈лена- оферти, цени, резервации - +359 (0) 888 62 26 58
„ерноморски курорти
— » курорти
—ѕј курорти
√радове

ѕолезна информаци€


 


’отели —в.  онстантин и ≈лена-

почивки на море, ранни записвани€

Ќастан€ване


Ѕългарски€т курорт с международно значение —вети —вети  онстантин и ≈лена е домакин на десетки комфортни хотелски комплекса. »мащ предимството да се намира на уникална по природа и климат зона, отговар€ща на най- високите критерии за летен морски комплекс. —вети —вети  онстантин и ≈лена е най-древни€ български курорт. “ой е славен като спокойна дестинаци€ от черноморската брегова ивица със стилни комфортни хотели приемащи туристи за почивка през ц€лата година. ƒатиращ от началото на 20 век като курорт с балнеологично развитие, впоследствие той е се оказва един от най- избираните за л€тна почивка и процедури през останала част на годината. ¬ търсене на оферти за почивка, туристите се ориентират не само към изгоден хотел в —в.  онстантин и ≈лена, но и с попул€рна all inclusive функционалност.
–азположение


 урортнни€т център  онстантин и ≈лена притежава завидна красота, определена от ландшафта и местоположението му на западните черноморски брегове. —амо на 12 км от него се намира най- големи€ морски град. ќколо комплекса са разположени курорта јлбена, —лънчев ден. –азсто€нието до Ћетище ¬арна е 25 километра. Ѕреговете включват заливи с чиста морска вода и златист п€съц. ќколо него са разпръснати множество курортни селища.
–азвлечени€


на територи€та на курорта се намира известната от н€колко века –езиденци€ ≈вксиноград - попул€рна не само със значимоста си, но и със собственото си винопроизводството. »звестен също като най- древни€ —па курорт на черноморието, комплексът притежава множество минерални извори и гъста дъбова гора. ћинералните води заемат важно м€сто в спа процедурите на всеки хотел в —вети  онстантин и ≈лена. ѕриродната даденост от гора, минерални източници море е изключително полезно и удобно за почивки през л€тото.

’отели —вети  онстантин и ≈лена хотели 3 звезди ***
’отел јтлант *** ’отел √лори€ All Inclusive ***
’отел  орал ***
’отели —вети  онстантин и ≈лена хотели 4 звезди ****
’отел јква јзур All Inclusive **** ’отел јзали€ Ultra All Inclusive ****
’отел ƒолфин All Inclusive **** ’отел ƒолфин ћарина All Inclusive ****
’отел ≈стре€ ѕалас All Inclusive **** ’отел ≈стре€ –езидънс All Inclusive ****
’отел Ћебед All Inclusive **** ’отел –ица All Inclusive ****
’отел —па хотел –оманс **** ’отел –убин All Inclusive ****
’отел —ириус Ѕийч All Inclusive **** ’отел —плендид ****
’отел —вета ≈лена All Inclusive ****
’отели —вети  онстантин и ≈лена хотели 5 звезди *****
’отел √ранд хотел ¬арна All Inclusive *****

 
   

“оп оферти

Ќовини

–езервации хотели в Ѕългари€. Ћиценз є 03219
“елефон и адрес:
÷ентрален офис: Ѕургас ул. ƒимитър Ѕракалов 7, e-mail: info@bulgariaholidays.net тел./факс : +359 56 845060, тел:+359 (0)56 826655

BulgariaHolidays.NET