Language –уски  Language јнглийски  Language Ќемски  Language Ѕългарски 
phone: +359 (0)56 82 66 55, mobile: +359 (0)885 942 104
phone/fax: +359 (0)56 84 50 60
mail: office@tstravel.net
’отели —вети ¬лас- оферти за почивки, резервации на хотели в —вети ¬лас - +359 (0) 888 62 26 58
—вети ¬лас хотели хотели 5 звезди *****
’отел –айска √радина ***** ’отел ѕалас ћарина ƒиневи *****
’отел «орница —ендс *****
—вети ¬лас хотели хотели 4 звезди ****
’отел Ѕадемите **** ’отел јрена ****
’отел  амбани **** ’отел Ѕриз ****
’отел ÷езар ѕалас **** ’отел  аса –еал 2 ****
’отел  омпас **** ’отел ƒиамант ****
’отел ƒолче ¬ита **** ’отел ≈търа 2 ****
’отел јпартаменти –айска √радина **** ’отел Ћазур ****
’отел ћанастира 1 и 2 **** ’отел ѕанорама и ћарина ‘ре€ ****
’отел ѕарадайз Ѕийч **** ’отел јпартаменти ѕрестиж ‘орт Ѕийч ****
’отел ѕримасол —инева Ѕийч **** ’отел јпартаменти –ивиера ****
’отел ёжен Ѕр€г **** ’отел “оп ****
’отел ¬ега ¬илидж 1 & 2 **** ’отел ¬оденицата ****
—вети ¬лас хотели хотели 3 звезди ***
’отел  раун и »мпериал ‘орт *** ’отел √ранд –изорт (ћарина ¬ю ‘орт Ѕийч & ѕанорама ‘орт Ѕийч) ***
’отел јпартаменти Ћайтхаус (ћорски фар) *** ’отел ћесамбри€ ‘орт Ѕийч ***
’отел ѕримасол —инева ѕарк *** ’отел ѕривилидж ‘орт Ѕийч ***
 


’отели —вети ¬лас - оферти

за почивка, ранни записвани€,

резервации хотели —вети ¬лас


јко искате информаци€ за хотели в —вети ¬лас или имате потребност от резерваци€ за л€тната си почивка в курорта обърнете се към нашите услуги. ѕълно описание на комплексите с актуални цени и промоции ще намерите на Bulgariaholidays.net. Ќеобходимо е само да изпратите питане за определен период.ѕодробности и оферти, които са на сметка ще бъдат изпратени с по€снени€ за детски намалени€, домашни любимци и намалени€ за сезона. ќбикновено пакетните цени и ранните записвани€ съдържат повечето икономии на средства за потребителите, както и модерни€т ол инклузив борд.¬с€ка резерваци€ на хотел в —вети ¬лас има отстъпка. ќсобено в апартаментните комплекси "ƒиневи". Ћетните промоции са основни за специалните оферти поместени към всеки апарт хотел.  омплексите имат самосто€телни ресторанти, кафетерии и плажове или екстри осигур€ващи при€тна почивка край морето. ¬идимо е по снимкови€ материал към описанието.


Ќастан€ване


÷енностите на реалната природа са чистотата на въздуха и при€тните ландшафи. ѕочиващите туристи с радост бро€т оставащите дни до следващото л€то. ƒългата брегова ивица с романтични плажове и искр€щото море през л€то са само част от вселената природа на курорта. «аливите с озарени от слънцето хотели, които са оформили крайбрежни€ път лъкатушат в развлекателна последователност откриващи замайващи гледки в простора на морската шир. Ќа минимални дистанци€ от —вети ¬лас се намират курорта ≈лените. —вети ¬лас е супер спокоен курорт съчетаващ даденостите на морски€ и планински ландшафт. ƒалеч от урбанизаци€та и напрегнати€ градски стрес уютни€ микроклимат придава разтоварваща обстановка за летни ваканции.


”добства


—вети ¬лас доби попул€рност на дестинаци€ за семейни почивки с изобилието на апартаментни комплекси запълвайки хълмовете между града и —лънчев бр€г. —ъградени са изключително атрактивни апартаменти комплекси взаимстващи древна архитектура или съвременен дизайн. –азположени на морски€ бр€г, във всеки от т€х може да се намери подход€що развлечение през л€тото. ¬одните атракции предлагат на гостите разходка с €хта, подводно гмуркане, джет, сърф. ¬ централната зона е наситено с малки семейни механи и кафенета. ѕанорамните ресторанти дислоцирани на променадада са изкушени€ на морски€ бр€г, които предлагат при€тна атмосфера през л€тото. ’отелските центрове на бреговата ивица, са с по-високо качество от тези в централната област на града. ”добствата им са стандартни, но достатъчни, с обзавеждане съставено холова част и кухн€, външни басейни и фитнес зали и безплатен паркинг за гостите си.


–азположение


—вети ¬лас в югоизточната част на страната на източните склонове на —тара планина на черноморската ивица. ёжното му разположение и екологичното равновесие го определ€ в стандартите на класните курорти на ≈вропа. ≈кзотиката и уникалноста му граничат с неподправената природа на екстравагандните курорти. “ой е разположен на 9 км. от древни€ град Ќесебър. Ќаселението набро€ва 6000 души. Ќа 38 км. от —вети ¬лас се намира международното летище на Ѕургас. ¬ южната си част е присъединен със конгломератни€ комплекс —лънчев бр€г.

 лимат

—вети ¬лас е горд с топли€ си черноморски климат с мека зима и зноен летен сезон. ѕрез л€тото температурите варират между 23 и 32 градуса на въздуха, а морската вода се движи между 24 и 28 градуса. ќпределено е със слаби валежи през ц€лата година.


 
–езервации хотели в Ѕългари€. Ћиценз є 03219
“елефон и адрес:
÷ентрален офис: Ѕургас ул. ƒимитър Ѕракалов 7, e-mail: info@bulgariaholidays.net тел./факс : +359 56 845060, тел:+359 (0)56 826655

BulgariaHolidays.NET