Language Руски  Language Английски  Language Немски  Language Български 
Хотели Свети Влас- оферти за почивки през лятото - Резервации онлайн: +359 885 942 104
Черноморски курорти
СКИ курорти
СПА курорти
Градове

Полезна информация


 


Хотели Свети Влас -

резервации хотели на море

Оферти за почивка,

ранни записванияПрирода


Ценностите на реалната природа са чистотата на въздуха и приятните ландшафи. Почиващите туристи с радост броят оставащите дни до следващото лято. Дългата брегова ивица с романтични плажове и искрящото море през лято са само част от вселената природа на курорта. Заливите с озарени от слънцето хотели, които са оформили крайбрежния път лъкатушат в развлекателна последователност откриващи замайващи гледки в простора на морската шир. На минимални дистанция от Свети Влас се намират курорта Елените. Свети Влас е екстраваганден курорт съчетаващ даденостите на морския и планински ландшафт. Далеч от урбанизацията и напрегнатия градски стрес уютния микроклимат придава разтоварваща обстановка за летни ваканции.


Удобства на хотелите


Свети Влас доби популярност на дестинация за семейни почивки с изобилието на комплекси от хотели с апартаменти запълвайки хълмовете между града и Слънчев бряг. Съградени са изключително атрактивни апартаменти под наем в традиционните комплекси от страната на морския бряг. Във всеки хотел в Свети Влас може да се намери подходящо развлечение през лятото. Водните атракции предлагат на гостите на град разходка с яхта, подводно гмуркане, джет, сърф. В централта зона е наситено с малки семейни ресторанти. Категориите хотели в Свети Влас са стандартизираните 4 и 3 звезди предлагащи евтини цени и екстри съответствуващи на категоризацията им. Офертите за апартаменти и дислоцирани на променатада са изкушения на морския бряг, които предлагат резервации през лятото. Хотелските комплеските от апартаменти са построени край бреговата ивица, като тези с по-високо качество се намират към изходящата страна на града. Удобствата им са стандартни, с обзаведена холова част и кухня, външни басейни и фитнес зали. Всеки комплекс от апартаменти предлага безплатен паркинг за гостите си.


Разположение


Свети Влас в югоизточната част на страната на източните склонове на Стара планина на черноморската ивица. Южното му разположение и екологичното равновесие го определя в стандартите на класните курорти на Европа. Екзотиката и уникалноста му граничат с неподправената природа на екстравагандните курорти. Той е разположен на 9 км. от древния град Несебър. Населението наброява 6000 души. На 38 км. от Свети Влас се намира международното летище на Бургас. В южната си част е присъединен със конгломератния комплекс Слънчев бряг.


Климат


Свети Влас е горд с топлия си черноморски климат с мека зима и зноен летен сезон. През лятото температурите варират между 23 и 32 градуса на въздуха, а морската вода се движи между 24 и 28 градуса. Определено е със слаби валежи през цялата година.


Популярни летни курортиСлънчев бряг, Златни пясъци, Албена, Свети Константин и Елена, Ривиера, Русалка, Бургас, Созопол, Елените, Дюни, Поморие, Равда, Балчик, Синеморец, Обзор, Слънчев ден.
Хотели Свети Влас хотели 3 звезди ***
Хотел Краун и Империал Форт *** Хотел Гранд Ризорт (Марина Вю Форт Бийч & Панорама Форт Бийч) ***
Хотел Апартаменти Лайтхаус (Морски фар) *** Хотел Апартаменти Месамбрия Форт Бийч ***
Хотел Примасол Синева Парк All Inclusive *** Хотел Привилидж Форт Бийч ***
Хотели Свети Влас хотели 4 звезди ****
Хотел Бадемите **** Хотел Арена ****
Хотел Камбани 1, 2 & 3 **** Хотел Бриз ****
Хотел Цезар Палас all inclusive **** Хотел Каса Реал 2 ****
Хотел Компас **** Хотел Диамант ****
Хотел Долче Вита **** Хотел Етъра 1 и 2 ****
Хотел Апартаменти Райска Градина **** Хотел Комплекс Лазур 1, 2 & 3 ****
Хотел Манастира 1 и 2 **** Хотел Панорама и Марина Фрея ****
Хотел Парадайз Бийч All Inclusive **** Хотел Апартаменти Престиж Форт Бийч ****
Хотел Примасол Синева Бийч All Inclusive **** Хотел Апартаменти Ривиера ****
Хотел Южен Бряг **** Хотел Топ ****
Хотел Вега Вилидж 1 & 2 **** Хотел Воденицата ****
Хотели Свети Влас хотели 5 звезди *****
Хотел Райска Градина ***** Хотел Палас Марина Диневи *****
Хотел Зорница Сендс *****

 
   

Топ оферти

Новини

Настаняване и почивки. Резервации хотели в България. Лиценз № 03219
Телефон и адрес:
Централен офис: Бургас Булаир 1, e-mail: info@bulgariaholidays.net тел./факс : +359 56 845060, тел:+359 (0)56 826655

BulgariaHolidays.NET