Language –уски  Language јнглийски  Language Ќемски  Language Ѕългарски 
phone: +359 (0)56 82 66 55, mobile: +359 (0)885 942 104
phone/fax: +359 (0)56 84 50 60
mail: office@tstravel.net
’отели ѕловдив- –езервации евтини хотели в ѕловдив почивки ѕанаир - +359 (0) 888 62 26 58
ѕловдив хотели 5 звезди *****
’отел Ќовотел ѕловдив *****
ѕловдив хотели 4 звезди ****
’отел ƒедеман “римонциум ѕринцес **** ’отел Ћайпциг ****
’отел ћарица **** ’отел Ќовиз ****
’отел —анкт ѕетербург ****
ѕловдив хотели 3 звезди ***
’отел јвион *** ’отел Ѕест ”естърн Ѕългари€ ***
’отел ƒафи *** ’отел ≈кспо ***
’отел ‘еймъс ’аус *** ’отел ’еброс ***
’отел  ендрос *** ’отел ћетропол ***
’отел Ќорд *** ’отел Ќорис ***
’отел ќдеон *** ’отел ѕарк хотел »мпериал ***
’отел ‘илипополис *** ’отел ѕловдив ***
’отел –еал *** ’отел –одопи ***
’отел –усалка *** ’отел —евън хилс ***
 


’отели в ѕловдив- почивки, настан€ване. »нформаци€ и цени за резервации онлайн.Ќастан€ване в хотели в ѕловдив“— “–ј¬ЏЋ предлага всички хотели в ѕловдив на преференциални цени!

¬с€ка година през пролетта и есента се провежда прочути€ ѕловдивски панаир. Ѕлагопри€тното му разположение го довеждат до озключително развит град в областите- тежка и лека промишленост, хранително- вкусова и парфюмерийна промишленостти като свързва и търгови€та на ≈вропа и јзи€ и јфрика. ѕредлагаме ¬и почивки и настан€ване в 2 и 3 звезди хотели, къщи и вили в центъра и около ѕловдив.–азположениеѕловдив е разположен в централната част на Ѕългари€ на 153км от —офи€. “ой е втори€ по големина град в Ѕългари€ и е разположен на двата бр€га на р. ћарица върху шест уникални хълма /наречени "тепета"/.»стори€ на ѕловдивќколо трите източни хълма траките изграждат древното селище ≈вмолпи€, по-късно е наречено ѕулпудева. ѕрез 342г. пр. н.е. градът е завзет от ‘илип ћакедонски и преименуван на ‘илепопол. »мето “римонциум -град на три хълма получава през римско време. √радът се посещава целогодишно от много туристи от Ѕългари€ и ≈вропа предпочитащи хотели в центъра—лав€ните го покръстват ѕловдив. Ќ€кой от участниците на Ѕиг Ѕрадър Ѕългари€ са родени и живе€т в ѕловдив. √радът е разделен на две части – стар град, който заема трите източни хълма и останалата част. ѕловдив в наши дни предлага много хотели от всички категории, развлечени€ и куртуно исторически забележителности.«абележителности на ѕловдивƒревната част на ѕловдив- трите хълма е об€вен за архитектурен резерват на Ѕългари€, при което са запазени и реставрирани много забележителности и паметници на културата. ѕловдив е център култура и търгови€ – интерес за туристите посещ€ващи с хил€ди на ден са музеи, църкви, банки, хотели. «абележителностите обхващат и –имски€ стадион и –имски€ форум, джамии и турски бани. √радът притежава модерен център с построени концертни зали, театри, опери, сградата на радиото и телевизи€та и кина. ¬ панаирни€ град се провеждат различни международни изложени€ и експозиции през ц€лата години.“ранспорт и развлечени€ в ѕловдив»нфраструктурата на ѕловдив е добре оформена, има редовни автобуси до съседните курорти и градове, хотели, ресторанти предлагащи българска традиционна кухн€, заведени€ за бързо хранене и магазини. ѕловдив е едно от спокойно кътче особено благопри€тно за бизнес пътувани€ и почивки за индивидуални туристи. “ук може да намерите резервации на хотели в ѕловдив, цени за настан€ване в апартаменти под наем, евтини хотели.

 
–езервации хотели в Ѕългари€. Ћиценз є 03219
“елефон и адрес:
÷ентрален офис: Ѕургас ул. ƒимитър Ѕракалов 7, e-mail: info@bulgariaholidays.net тел./факс : +359 56 845060, тел:+359 (0)56 826655

BulgariaHolidays.NET