Language Руски  Language Английски  Language Немски  Language Български 
Хотели Обзор - оферти за почивка, изгодни цени за резервации онлайн - +359 (0) 888 62 26 58
Черноморски курорти
СКИ курорти
СПА курорти
Градове

Полезна информация


 


Хотели Обзор - оферти

за почивка, ранни записвания,

резервации онлайн

НастаняванеПри избора на оферти за настаняване сме предложили богата селекция на all inclusive хотели в Обзор. Екзотичните природни дадености са създали любим курорт за българските летовници. След две хилядната година селището се предопределя като крайбрежен курорт с уникално за настаняване. Курортния център процъфтява в късните 80-те с очарователната си тишина и спокойствие гарантираща приятни почивки в България. Анимационни екипи са задължително шоу присъствие във всеки хотелски център. Създадените  хотелски комплекси предлагат оферти за алтернативна семейна почивка и наставане със супер изгодни цени. Известна част от новоизградените сгради с апартаменти предлагат изхранване на гостите си. Курортните комплекси естествено имат различни цени, но в разумни границите. От всеки приморски хотел се разкриват грандиозни гледки към залива на курорта. В туристическата информация изложена на рецепцията на всеки комплекс има прогноза за времето, температурните градиенти и полезни съвети. Последното десетилетие в търсенето се появява тенценция за ол инклузив почивки особено на брега на морето. Местноста около крайбрежните хотели, притежава непокътнати природни дадености обединявайки причудливи планински масиви и необятна морска шир.

 Удобства и развлеченияОбединението от уникалните крайморски местности и извиващата се крайбрежна ивица създават приятна среда за почитателите на крайбрежната природа. Внушителният проект на курорта, обхваща северната част на града с модерни хотелски комплекси предлагащи разточителни екстри, образцови ресторанти,  изискани барове и ежедневни анимационни спектакли. Неповторимоста на девствената природа в региона притежава най-търсените удобства за територия на крайбрежната ивица. Интересът на интернационалните хотелски вериги предопределят европейски стандарт на обслужване включвайки и намаления за ранни записвания. На крайбрежната алея се извисяват внушителните осанки на жилищните здания  изградени с достатъчни и необходимите удобства от външни басейни, спа центрове в професионални рехабилитационни екипи. В центъра  може да се вземе такси или да се наеме кола. Ресторантите предоставят на гостите си изобилно разнообразие български ястия и морски деликатеси. Водните атракциони разполагат със ски на море, водни пързалки, сърф наем, риболовни и морски разходки с яхта и всичко необходимо за незабравим летен отдих.

 МестоположениеОбзор е живописен черноморски град съзрял своето развитие на живописното  крайбрежие в загърнати вечнозелени гористи склонове. Екологичното устройство на града и качеството  го отрежда сред най- колоритните. Градът е в крайната северна част на общинските граници на Несебър, простираща се на отстояние от 58км от Варна. От южната му страна се разкрива переспективна гледка на нос Емине. Курортът Обзор се гордее с разкошна крайбрежна ивица обгърната от златисти пясъци. Широчината достига на места до 60 метра с постепенен наклон към водата. Морето се плиска от чистите води на морето, няма подводни скали. Плажната ивица се разпростира на 500 метра от центъра. Дистанцията до грандиозния морски комплекс Слънчев бряг е 30 километра.


Хотели Обзор хотели 3 звезди ***
Хотел Галерия *** Хотел Сънрайз Ол Суит Ризорт All inclusive ***
Хотели Обзор хотели 4 звезди ****
Хотел Казабланка All Inclusive **** Хотел Клиф ****
Хотел Лука Хелиос Бийч All inclusive **** Хотел Мирамар Ultra All Inclusive ****
Хотел Обзор Бийч Ризорт **** Хотел Парайзо Бийч All Inclusive ****
Хотел Риу Хелиос Бей All inclusive **** Хотел Сол Луна Бей Ризорт All inclusive ****

 
   

Топ оферти

Новини

Настаняване и почивки. Резервации хотели в България. Лиценз № 03219
Телефон и адрес:
Централен офис: Бургас Булаир 1, e-mail: info@bulgariaholidays.net тел./факс : +359 56 845060, тел:+359 (0)56 826655

BulgariaHolidays.NET