Language –уски  Language јнглийски  Language Ќемски  Language Ѕългарски 
phone: +359 (0)56 82 66 55, mobile: +359 (0)885 942 104
phone/fax: +359 (0)56 84 50 60
mail: office@tstravel.net
’отели ќбзор - оферти за почивка, изгодни цени за резервации онлайн - +359 (0) 888 62 26 58
ќбзор хотели хотели 4 звезди ****
’отел  азабланка **** ’отел  лиф Ѕийч ****
’отел Ћука ’елиос Ѕийч **** ’отел ћирамар ****
’отел ќбзор Ѕийч –изорт **** ’отел ѕарайзо Ѕийч ****
’отел –иу ’елиос Ѕей **** ’отел —ол Ћуна Ѕей ****
ќбзор хотели хотели 3 звезди ***
’отел √алери€ *** ’отел —ънрайз ќл —уит –изорт ***
 


’отели ќбзор - оферти

 

за почивка, ранни записвани€,

 

резервации онлайн


“ърсите ли ол инклузив хотел в ќбзор на първа лини€? Ќие ще ¬и предложим най- удобните хотели в ќбзор притежаващи достатъчно удобства за при€тна и спокойна л€тна почивка. ƒори можем да предоставим места в обзаведен апартаментен хотел с неверо€тни цени за почивка.»згодните ни офертите обхващат всички хотели в ќбзор на брега на морето.  омплексите притежават категори€ 4 звезди, имат външен басейн, предпочитани от семейства с деца заради директното им разположение на плажа. “е са достатъчно луксозни но и евтини в сравн€вайки го с други курорти на море.Ќай- икономично е да направите резерваци€ за ¬ашата почивка с Bulgariaholidays.net ползвайки оферти за ранните записвани€. ¬с€ка информаци€ за настан€ване в хотели в ќбзор ще намерите в сайта ни. јко сте пропуснали срока за намаление, не е фатално, изпратете запитване и ще получите отново изгодни оферти с евтини цени.
Ќастан€ване

ѕри избора на оферти за настан€ване сме предложили богата селекци€ на all inclusive хотели в ќбзор. ≈кзотичните природни дадености са създали любим курорт за българските летовници. —лед две хил€дната година селището се предопредел€ като крайбрежен курорт с уникално за настан€ване.  урортни€ център процъфт€ва в късните 80-те с очарователната си тишина и спокойствие гарантираща при€тни почивки в Ѕългари€. јнимационни екипи са задължително шоу присъствие във всеки хотелски център. —ъздадените  хотелски комплекси предлагат оферти за алтернативна семейна почивка и наставане със супер изгодни цени. »звестна част от новоизградените сгради с апартаменти предлагат изхранване на гостите си.  урортните комплекси естествено имат различни цени, но в разумни границите. ќт всеки приморски хотел се разкриват грандиозни гледки към залива на курорта. ¬ туристическата информаци€ изложена на рецепци€та на всеки комплекс има прогноза за времето, температурните градиенти и полезни съвети. ѕоследното десетилетие в търсенето се по€в€ва тенценци€ за ол инклузив почивки особено на брега на морето. ћестноста около крайбрежните хотели, притежава непокътнати природни дадености обедин€вайки причудливи планински масиви и необ€тна морска шир.

 ”добства и развлечени€

ќбединението от уникалните крайморски местности и извиващата се крайбрежна ивица създават при€тна среда за почитателите на крайбрежната природа. ¬нушителни€т проект на курорта, обхваща северната част на града с модерни хотелски комплекси предлагащи разточителни екстри, образцови ресторанти,  изискани барове и ежедневни анимационни спектакли. Ќеповторимоста на девствената природа в региона притежава най-търсените удобства за територи€ на крайбрежната ивица. »нтересът на интернационалните хотелски вериги предопредел€т европейски стандарт на обслужване включвайки и намалени€ за ранни записвани€. Ќа крайбрежната але€ се извис€ват внушителните осанки на жилищните здани€  изградени с достатъчни и необходимите удобства от външни басейни, спа центрове в професионални рехабилитационни екипи. ¬ центъра  може да се вземе такси или да се наеме кола. –есторантите предостав€т на гостите си изобилно разнообразие български €сти€ и морски деликатеси. ¬одните атракциони разполагат със ски на море, водни пързалки, сърф наем, риболовни и морски разходки с €хта и всичко необходимо за незабравим летен отдих.ћестоположениеќбзор е живописен черноморски град съзр€л своето развитие на живописното  крайбрежие в загърнати вечнозелени гористи склонове. ≈кологичното устройство на града и качеството  го отрежда сред най- колоритните. √радът е в крайната северна част на общинските граници на Ќесебър, простираща се на отсто€ние от 58км от ¬арна. ќт южната му страна се разкрива переспективна гледка на нос ≈мине.  урортът ќбзор се гордее с разкошна крайбрежна ивица обгърната от златисти п€съци. Ўирочината достига на места до 60 метра с постепенен наклон към водата. ћорето се плиска от чистите води на морето, н€ма подводни скали. ѕлажната ивица се разпростира на 500 метра от центъра. ƒистанци€та до грандиозни€ морски комплекс —лънчев бр€г е 30 километра.

 
–езервации хотели в Ѕългари€. Ћиценз є 03219
“елефон и адрес:
÷ентрален офис: Ѕургас ул. ƒимитър Ѕракалов 7, e-mail: info@bulgariaholidays.net тел./факс : +359 56 845060, тел:+359 (0)56 826655

BulgariaHolidays.NET