Language Руски  Language Английски  Language Немски  Language Български 
Хотели в Елените - оферти за почивка, изгодни цени за вили и хотели - +359 (0) 888 62 26 58
Черноморски курорти
СКИ курорти
СПА курорти
Градове

Полезна информация


 


Хотели Елените - оферти

за почивка, ранни записвания,

резервации онлайн

НастаняванеЕкслузивните ни оферти предлагат удобно настаняване в all inclusive хотели в Елените осъществено от професионалните ни екипи. Неприсъствието на промишлени зони осигуряват на региона прекрасна природа, спокойствие и превъзходни условия за летни почивки. Чувството на непристъпна тишина и абсолютна спокойствие витае около кой да е хотел в Елените. Чаровният път на комплекса лъкатуши между полегатите хълмове на планината и панорамната крайбрежна ивица. Всеки хотел в Елените предлага оферти за почивка или изгодни цени за ранни записвания. Непринуденото озеленяване и  близостта на морето до хотелите са изключителни удобства на комплекса. Ваканционният клубен курорт Елените е съставен от 5 хотела и вили. Комплексът се намира на 12км от грандиозния курортен комплекс Слънчев бряг и на 50 км северо-източно от Бургас. Ваканционоте селище Елените е изградено през 80-те години от финландска строителна фирма в старопланинското подножие с предназначение си на "ол инклузивен" курорт предлагащ интерактивни хотели и семейни вили предлагащи резервации за почивки през летния сезон.

 


Удобства и развлеченияВаканционно селище Елените обгръща приказно красива брегова линия. В околностите се простират самобитни горски масиви от бор и дъб, дивни природни красоти граничещи с златиста плажна ивица покрита със ситен пясък. Черноморския залив на Елените е с дължина от 3 километра и широчина на прилежащия бряг от 60 метра. Романтиката,  тишината и луксозната обстановка са приоритет на курорт Елените. Предпочитанията на туристите са не само ранни записвания но и вълнуващите нощни атракциони, дискотеки, барове, едноименните ресторанти, многобройните външни басейни включая Аква парк Елените, анимационните програми за малки и големи са предпочитани по време на ежегодишните летни почивки. Всеки тематичен ресторант в Елените сервира многообразие от изискани ястия, рибни деликатеси и изкусителни десерти. Водните атракции са уинд сърф, разходка с яхта, джет, футболни срещи и плажния волейбол не доставят удоволствие на всички посетители. Аква парка е средище на предпочитаните от малките гости скоростни водни пързалки, изненади и много смях.

 


ТранспортКурорт Елените има собствен автобусен транспорт и редовно разписание до съседните населени места. Пътната структура се осъвременява ежегодно е добре поддържана. Професионалният екип на ТС ТРАВЪЛ е ангажиран със своевременни резервации за евтини хотели в Елените, предлагайки разумни цени за настаняване, пълна информация за Ваканционно селище Елените.Хотели Елените хотели 4 звезди ****
Хотел Андалусия Бийч All Inclusive **** Хотел Атриум Бийч All Inclusive ****
Хотел Вили Елените All Inclusive ****
Хотели Елените хотели 5 звезди *****
Хотел Роял Бей All Inclusive ***** Хотел Роял Касъл *****
Хотел Роял Парк All Inclusive *****

 
   

Топ оферти

Новини

Настаняване и почивки. Резервации хотели в България. Лиценз № 03219
Телефон и адрес:
Централен офис: Бургас Булаир 1, e-mail: info@bulgariaholidays.net тел./факс : +359 56 845060, тел:+359 (0)56 826655

BulgariaHolidays.NET