Language –уски  Language јнглийски  Language Ќемски  Language Ѕългарски 
phone: +359 (0)56 82 66 55, mobile: +359 (0)885 942 104
phone/fax: +359 (0)56 84 50 60
mail: office@tstravel.net
’отели ≈лените - оферти, почивки, изгодни цени хотели ≈лените - +359 (0) 888 62 26 58
≈лените хотели хотели 5 звезди *****
’отел –о€л Ѕей ***** ’отел –о€л  асъл *****
’отел –о€л ѕарк *****
≈лените хотели хотели 4 звезди ****
’отел јндалуси€ Ѕийч **** ’отел јтриум Ѕийч ****
’отел ¬или ≈лените ****
 


’отели ≈лените - почивки

настан€ване,

резервации онлайн в ≈лените


“ърсите ли екстравагандна л€тна почивка? “оп предложени€та на луксозните хотели в ≈лените напълно отговар€т на това. „етири четиризвездни хотела –о€л ѕарк, јндалузи€, јтриум, –о€л Ѕей и един петзвезден –о€л  асъл, и 250 дву и триетажни автономни вили напълно достатъчни дори за най- изисканите вкусове.  урортът е сред най- търсените места за семеен отдих. »згодните ни оферти и ранни записвани€ ни ще ¬и изкушат със най- ниски цени за ол инклузив почивка на море. ≈кстрите и забавлени€та на най- луксозните хотели в ≈лените притежават стандарта на средиземноморските си подоби€.»зхранването на блок маса с междинни закуски, кафе и сладолед, професионални анимационни екипи, безплатна дискотека и безплатен јква парк са задължителни през л€тото. Ѕезукорно обслужване, детски гледачни и безплатни кревати са удобствата са гарантирани на семействата по време на летни€ отдих. ≈то защо офертите ни за резервации на хотели в ≈лените са страна от Bulgariaholidays.net.


ћестоположение


–азположен на 5 км северно от —вети ¬лас и 12км от —лънчев бр€г. »зграден е в залив с южно разположение. ѕри влизане от централни€т вход от л€вата страна се намира јква парка, а от д€сно се намира –о€л ѕарк. —лед него са разположени вилите, а след т€х следват хотелите јндалуси€ и јтриум. Ќай- отдалече е –о€л ѕарк и след него свършва залива на ≈лените. »зградени€т последно –о€л  асъл е разположен на хълма в близост до горни€ вход на комплекса.  урортът изц€ло е ограден и охран€ван денонощно. ѕарковата зона между хотелите е оформена с тревни площи, ниски храсти и разнообразни дървета. ќт 2 години пред комплекса са изградени в наколко редици магазини с разнообразни стоки.


 Ќастан€ване

»згодните оферти предлагат удобно настан€ване в all inclusive хотели в ≈лените осъществено от професионалните ни екипи. Ќеприсъствието на промишлени зони осигур€ват на региона прекрасна природа, спокойствие и превъзходни услови€ за летни почивки. „увството на непристъпна тишина и абсолютна спокойствие витае около кой да е хотел в ≈лените. „аровни€т път на комплекса лъкатуши между полегатите хълмове на планината и панорамната крайбрежна ивица. ¬секи хотел излиза на пазара вс€ко л€то с актуални оферти за почивка или изгодни цени за ранни записвани€. Ќепринуденото озелен€ване и  близостта на морето до хотелите са изключителни удобства на комплекса. ¬аканционни€т клубен курорт ≈лените е съставен от 5 хотела и вили.  омплексът се намира на 50 км северо-източно от Ѕургас. ¬аканционоте селище ≈лените е изградено през 80-те години от финландска строителна фирма в старопланинското подножие с предназначение си на "ол инклузивен" курорт предлагащ интерактивни хотели и семейни вили предлагащи резервации за почивки през летни€ сезон.

 


”добства и развлечени€¬аканционно селище ≈лените обгръща приказно красива брегова лини€. ¬ околностите се простират самобитни горски масиви от бор и дъб, дивни природни красоти граничещи с златиста плажна ивица покрита със ситен п€сък. „ерноморски€ залив на ≈лените е с дължина от 3 километра и широчина на прилежащи€ бр€г от 60 метра. –омантиката,  тишината и луксозната обстановка са приоритет на курорт ≈лените. ѕредпочитани€та на туристите са не само ранни записвани€ но и вълнуващите нощни атракциони, дискотеки, барове, едноименните ресторанти, многобройните външни басейни включа€ јква парк ≈лените, анимационните програми за малки и големи са предпочитани по време на ежегодишните летни почивки. ¬секи тематичен ресторант в ≈лените сервира многообразие от изискани €сти€, рибни деликатеси и изкусителни десерти. ¬одните атракции са уинд сърф, разходка с €хта, джет, футболни срещи и плажни€ волейбол не достав€т удоволствие на всички посетители. јква парка е средище на предпочитаните от малките гости скоростни водни пързалки, изненади и много см€х.

 


“ранспорт урорт ≈лените има редовен автобусен транспорт (основната спирка се намира точно пред главни€ вход - билети се продават в автобусите) с редовно разписание до съседните населени места. –едовно има таксита спрели до спирката. ѕътната структура се осъвремен€ва ежегодно е добре поддържана. ¬ близост до главни€ портал има 3 паркинга с капацитет за около 350 автомобила. ѕрофесионални€т екип на “— “–ј¬ЏЋ е ангажиран със своевременни резервации за всички хотели в ≈лените, предлагайки разумни цени за настан€ване, пълна информаци€ за ¬аканционно селище ≈лените.
 
–езервации хотели в Ѕългари€. Ћиценз є 03219
“елефон и адрес:
÷ентрален офис: Ѕургас ул. ƒимитър Ѕракалов 7, e-mail: info@bulgariaholidays.net тел./факс : +359 56 845060, тел:+359 (0)56 826655

BulgariaHolidays.NET