Language –уски  Language јнглийски  Language Ќемски  Language Ѕългарски 
phone: +359 (0)56 82 66 55, mobile: +359 (0)885 942 104
phone/fax: +359 (0)56 84 50 60
mail: office@tstravel.net
’отели в ƒюни- all inclusive почивки в ƒюни - +359 (0) 888 62 26 58
ƒюни хотели хотели 5 звезди *****
’отел Ѕелвил ***** ’отел ћарина Ѕийч *****
’отел ћарина –о€л ѕалас *****
ƒюни хотели хотели 4 звезди ****
’отел ’олидей ¬илидж ƒюни ¬или **** ’отел ѕеликан ****
 


’отели в ƒюни- почивки,

настан€ване,

резервации онлайн в ƒюни
¬с€ка резерваци€ от сайта ни Bulgariaholidays.net се извършва на ниска цена и специална отстъпка. «а вс€ко запитване екипът ни се съобраз€ва с изисквани€та на редовните ни клиенти, особено ако са ползвали нашите услуги повече от н€колко години. –азгледайте с внимание офертите ни за летни€ сезон и отправете необходимите запитвани€. «а всеки конкретен период можем да предложим промо цена. ¬ офертите са включени петте all inclusive 4 и 5 звездни хотели и вили във ƒюни –о€л –изорт. јктуалните ни оферти включват изгодни намалени€, ранни записвани€ и евтини цени за всеки хотел.÷еновата политика на ƒюни –о€л –изорт и екстрите на комплекса са леснодостъпни за всички посетители на клубни€т курорт. √остите на всеки хотел в ƒюни се забавл€ват по време на почивката си от професионален екип аниматори.


ќсновна информаци€
 омплексът е райско кътче на южното ни черноморско крайбрежие със славата на първокласен морски курорт. “ой е завоювал отдавна име като съществена част от български€ туризъм. ’отелите и вилите са изва€ни сред борови масиви осигур€ващи спокойствие и неописуеми гледки към дюните. –азнообразието от луксозни и екстравагандните хотели в ƒюни са насочени към просторни€ залив на курорта. ќмайни€т бриз вс€ка сутрин леко обгръща региона, а вечер прохладата от гористите хълмове го разхлажда. ќсобено при€тно е за тези, които предпочитат разходки за да потдържат добра кондици€ по време на л€тната си ваканци€.¬ границите на комплекса се намират девет хотела и самосто€телни къщички тип вилни постройки. ¬ най- високата категори€ от пет звезди подат Ѕелвил, ћарина –о€л ѕалас и ћарина Ѕийч. ¬ следващата по значимост четири звезди са ѕеликан и ’олидей ¬илидж ( обхваща вилната част на комплекса и хотелите –оманс, ‘лора, Ћагуна и  орал. ¬ъв всички стандарта на обслужване е All inclusive. √остите на повечето от хотелите са посто€нни през годините, защото всеки един от т€х прекарал ваканци€та си тук предпочита да не се раздел€ с лукса и романтиката на българската природа.  урорта н€колко пъти е удосто€ван с международни призове и е бил посещаван от почетни членове на престижни международни организации.


–азположение
¬аканционни€т комплекс ƒюни е дислоцирано на юго-източната черноморска ивица на Ѕългари€ - 42 километра от областни€ център Ѕургас и 6 километра в посока юг от древното селище —озопол.  лубни€т курорт е изграден в полите на —транжа планина с 5 луксозни хотела и дву-етажни вили разположение в борови масиви. ѕлажът лъкатуши то следващи€т залив- дължината му е около два километра в широчината е до 60 метра. Ќа плажната територи€ на курорта са поставени достатъчно шезлонги за летуващите.  ¬одната и п€съчната площ се потдържа перфектно и предостав€ характерните за региона дюни. ∆илищните услови€ на хотелите и вилите съответсва напълно на ≈вропейските стандарти за летен туризъм. ќколностите на ƒюни –о€л –изорт оферират изумителни пейзажи и ландшафти, с свойственни плавни склонове и прохладни гори. ѕървокласни€т регион е елитно направление за летни почивки предпочитан от българи, анличани, германци и австрийци, а в последните години и на гости от –уси€. ќтлични€т ќл инклузив сървиз, безмълвната вечерна тишина и неповторимата заобикал€ща девственна природа са предпочитан избор за л€тна почивка.


“ранспорт и развлечени€≈кстравагандните атракциони, тематични ресторанчета с изумително вкусни български и европейски специалитети, бар-дискотеки, крайбрежните дневни бистра изграждат несравнима атмосфера за отдих. ¬ €хтени€ пристан се предлагат всекидневни екскурзии с различни дестинации. »зобилието от атракции и спортни про€ви на плажната ивица се предлага като уинд сърфове, скутер теглещ надувам банан, екстремални водни ски и екзотични екскурзии с €хти, волейбол на плажа, конни езди в горските местности, джип-сафари са радост на душата за всеки турист. ¬ границите му се намират четири външни басейна, единадесет тенис корта, фитнес центрове с индивидуални треньори и салони за красота.јнимационното разнообразие за детската аудитори€ предлата атрактивен амфитеатър с 1590 места през цели€ сезон. ¬с€ка вечер има представление с участието на публиката. ѕрез ден€ малките гости се забавл€ват в многобройните клубове прикрепени към всеки хотел. –одителите могат да са спокойни за техните деца с които се занимават всеки ден тийм от 60 аниматори.


 
–езервации хотели в Ѕългари€. Ћиценз є 03219
“елефон и адрес:
÷ентрален офис: Ѕургас ул. ƒимитър Ѕракалов 7, e-mail: info@bulgariaholidays.net тел./факс : +359 56 845060, тел:+359 (0)56 826655

BulgariaHolidays.NET