Language –уски  Language јнглийски  Language Ќемски  Language Ѕългарски 
phone: +359 (0)56 82 66 55, mobile: +359 (0)885 942 104
phone/fax: +359 (0)56 84 50 60
mail: office@tstravel.net
’отели ƒюни- –езервации хотели в ƒюни, почивки, информаци€ и цени онлайн - +359 (0) 888 62 26 58
’отели ƒюни хотели 5 звезди *****
’отел Ѕелвил ƒюни All Inclusive ***** ’отел ћарина Ѕийч ƒюни All Inclusive *****
’отел ћарина –о€л ѕалас ƒюни All Inclusive *****
’отели ƒюни хотели 4 звезди ****
’отел ’олидей ¬илидж ƒюни ¬или All Inclusive **** ’отел ѕеликан All Inclusive ****
 


’отели в ƒюни- почивки,

настан€ване,

резервации онлайн в ƒюниyes ќферти и цени по- ниски от рецепци€


Ќастан€ване в хотел ƒюни“ърсите ли ол инклузив хотели в ƒюни? ѕредлагаме ¬и абсолютно релаксиращи почивки в петте all inclusive 4 и 5 звездни хотели и вили във ваканционно селище ƒюни. јктуалните ни оферти включват изгодни намалени€, ранни записвани€ и евтини цени за всеки хотел в ƒюни.¬с€ка резерваци€ от сайта ни Bulgariaholidays.net се извършва на ниска цена и специална отстъпка. «а вс€ко запитване екипът ни се съобраз€ва с изисквани€та на редовните ни клиенти, особено ако са ползвали нашите услуги повече от н€колко години. омплексът е райско кътче на южното ни черноморско крайбрежие със славата на първокласен морски курорт. ’отелите и вилите са изва€ни сред борови масиви осигур€ващи спокойствие и неописуеми гледки към дюните. ¬едно екстравагандните хотели в ƒюни без значение от четири или пет звезди и отдалечеността от морски€ бр€г са характерни с перфектно обслужване и апетитни кулинарни изненади. ÷еновата политика на ƒюни –о€л –изорт и екстрите на комплекса са достъпни за всички посетители на клубни€т курорт. ¬ висококачественни€ сървиз на кой да е хотел в ƒюни са налице квалифицирани аниматори и треньори по водо-моторни спортове.


–азположение¬аканционно селище ƒюни е дислоцирано на юго-източната черноморска ивица на Ѕългари€ на 40 километра от областни€ център Ѕургас и 6 км. южно от древното селище —озопол.  лубни€т курорт е изграден в полите на —транжа планина с 5 луксозни хотела и дву-етажни вили разположение в борови масиви. ѕлажът лъкатуши то следващи€т залив- дължината му е около два километра в широчината е до 60 метра. Ќа плажната територи€ на курорта са поставени достатъчно шезлонги за летуващите.  ¬одната и п€съчната площ се потдържа перфектно и предостав€ характерните за региона дюни. ∆илищните услови€ на хотелите и вилите съответсва напълно на ≈вропейските стандарти за летен туризъм. ќколностите на ƒюни –о€л –изорт оферират изумителни пейзажи и ландшафти, с свойственни плавни склонове и прохладни гори. ѕървокласни€т курорт е любимо место за летни почивки на българи, анличани, германци и австрийци, а в последните години и на гости от –уси€. ќтлични€т All inclusive сървиз, безмълвната вечерна тишина и неповторимата заобикал€ща девственна природа са предпочитан избор за л€тна почивка.


“ранспорт и развлечени€≈кстравагандните атракциони, тематични ресторанчета с изумително вкусни български и европейски специалитети, бар-дискотеки, крайбрежните дневни бистра изграждат несравнима атмосфера за отдих. »зобилието на плажа се предлага като уинд сърфове, скутер теглещ надувам банан, екстремални водни ски и екзотични екскурзии с €хти, волейбол на плажа, конни езди в горските местности, джип-сафари са радост на душата за всеки турист.
 аталог на всички хотели в ƒюни

 
–езервации хотели в Ѕългари€. Ћиценз є 03219
“елефон и адрес:
÷ентрален офис: Ѕургас ул. ƒимитър Ѕракалов 7, e-mail: info@bulgariaholidays.net тел./факс : +359 56 845060, тел:+359 (0)56 826655

BulgariaHolidays.NET