Language Руски  Language Английски  Language Немски  Language Български 
Хотели Дюни- Резервации евтини хотели в Дюни почивки, Информация и цени онлайн - +359 (0) 888 62 26 58
Черноморски курорти
СКИ курорти
СПА курорти
Градове

Полезна информация


 


Хотели в Дюни- почивки,

настаняване,

резервации онлайн в Дюниyes Оферти и цени по- ниски от рецепция


Настаняване в хотел ДюниПредлагаме Ви абсолютно релаксиращи почивки в петте all inclusive 4 и 5 звездни хотели и автономни вили във Ваканционно Селище Дюни, смирено райско кътче на южното ни черноморско крайбрежие. Ведно екстравагандните хотели в Дюни без значение от четири или пет звезди и отдалечеността от морския бряг са характерни с перфектно обслужване и апетитни кулинарни изненади. Ценовата политика на Дюни Роял Ризорт и екстрите са достъпни за всички посетители на клубният курорт. В благородният сървиз на кой да е хотел в Дюни са налице квалифицирани аниматори и треньори по водо-моторни спортове.


РазположениеВаканционно селище Дюни е дислоцирано на юго-източната черноморска ивица на България на 40 километра от областния център Бургас и 6 км. южно от древното селище Созопол. Клубният курорт е изграден в полите на Странжа планина с 5 луксозни хотела и дву-етажни вили разположение в борови масиви. Плажът лъкатуши то следващият залив- дължината му е около два километра в широчината е до 60 метра. На плажната територия на курорта са поставени достатъчно шезлонги за летуващите.  Водната и пясъчната площ се потдържа перфектно и предоставя характерните за региона дюни. Жилищните условия на хотелите и вилите съответсва напълно на Европейските стандарти за летен туризъм. Околностите на Дюни Роял Ризорт оферират изумителни пейзажи и ландшафти, с свойственни плавни склонове и прохладни гори. Първокласният курорт е любимо место за летни почивки на българи, анличани, германци и австрийци, а в последните години и на гости от Русия. Отличният All inclusive сървиз, безмълвната вечерна тишина и неповторимата заобикаляща девственна природа са предпочитан избор за лятна почивка.


Транспорт и развлеченияЕкстравагандните атракциони, тематични ресторанчета с изумително вкусни български и европейски специалитети, бар-дискотеки, крайбрежните дневни бистра изграждат несравнима атмосфера за отдих. Изобилието на плажа се предлага като уинд сърфове, скутер теглещ надувам банан, екстремални водни ски и екзотични екскурзии с яхти, волейбол на плажа, конни езди в горските местности, джип-сафари са радост на душата за всеки турист.
Каталог на всички хотели в Дюни
Хотели Дюни хотели 4 звезди ****
Хотел Холидей Вилидж Дюни Вили All Inclusive **** Хотел Пеликан All Inclusive ****
Хотели Дюни хотели 5 звезди *****
Хотел Белвил Дюни All Inclusive ***** Хотел Марина Бийч Дюни All Inclusive *****
Хотел Марина Роял Палас Дюни All Inclusive *****

 
   

Топ оферти

Новини

Настаняване и почивки. Резервации хотели в България. Лиценз № 03219
Телефон и адрес:
Централен офис: Бургас Булаир 1, e-mail: info@bulgariaholidays.net тел./факс : +359 56 845060, тел:+359 (0)56 826655

BulgariaHolidays.NET